- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #74.321
Hadi inşallah canımDarısı bana inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah canımDarısı bana inşallah
Offff dünden beri alerjim de tavan
Bende disariya cikiyorum hapsu iceriye giriyorum hapsu2 tane tuvalet kağıdı bitirdim
Ay ne güzel işte keyif yapBize rahat yok anam
Eylulle Ahmeti elifin arkadaslari geldi aldı kursunluya gittiler dondurma yemeye ben kaldim
Heee oturdum yapıyorumAy ne güzel işte keyif yap
Ay çok kötüyüm burnum da tıkandıBende disariya cikiyorum hapsu iceriye giriyorum hapsu
Nane yaği falan kokla al bulunsun bide lavanta yada yaği sıcak suya koy koklaAy çok kötüyüm burnum da tıkandı
Tamam.lavanta yağı aklımdaydı zaten.Nane yaği falan kokla al bulunsun bide lavanta yada yaği sıcak suya koy kokla
O iyi geliyor banaTamam.lavanta yağı aklımdaydı zaten.
Alayım başka birşey için alacaktım ama olsun.O iyi geliyor bana
Mahvolmusum bugun desene ekmek yesem daha mutlu olurdumAfiyet olsun canım
Ekmek yok diyorsunda 1kepce mercimek corbasi 1dilim ekmektir,buyuk kase 2kere icmissin
Oyle bir detoks varsa mutlu olabilirim sozde ekmek yemedim buugunMercimek çorbası detoksu sanacaktım bir an
Yaa ciddimisin kötüleştinmi canim gecmis olsunE Elif_Eylul serum yemek kaloriden sayiliyor musuan acildeyim koca serum taktılar sabaha bitmez
Neye iyi geliyorO iyi geliyor bana
Sabah ogle aksam 2 ser dilim cavdarli,tam tahilli,bugday yiyebilirsin ekmekten degil diger yediklerimi kısmamız lazimMahvolmusum bugun desene ekmek yesem daha mutlu olurdum
Bizde kardesimle alerji varda toza dumana havaya herseyeNeye iyi geliyor
Baya arti cikicam sabhSabah ogle aksam 2 ser dilim cavdarli,tam tahilli,bugday yiyebilirsin ekmekten degil diger yediklerimi kısmamız lazim
Sağol kuzum kötü oldum bayagi ateslenince geleyim dedim evde dusurememYaa ciddimisin kötüleştinmi canim gecmis olsun
Benim kiziminda var alerjisi kullnalim bizdeBizde kardesimle alerji varda toza dumana havaya herseye
Lavanta yagi iyi geliyor
Corba icmende sıkıntı yok canim ama büyük kase 2kere yemende sıkıntı birseylerden kısarken yanliş yapiyoruzBaya arti cikicam sabh