- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #74.281
SağolasınKolay gelsin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SağolasınKolay gelsin canim
BakarımHa su videoda diyor dakikasını da izleyip söylerim
Gönül atessacan mıs adı
26. Dakikasında vucuda cop almayı bırakın diyorHa su videoda diyor dakikasını da izleyip söylerim
Gönül atessacan mıs adı
Çok şükür kuzum yüzüm sis ağzım çok acikmiyo çorbayı falan pipetle iciyomGeçmiş olsun canım.nasıl oldun?
Darısı bana inşallahAyy şu an aşırı keyiflendim Cuma olsa da tartılsam
Bir de ben 70in altını hiç görmemiştim 2 yıldır Şu an 60lı kilolarda olmak aşırı moral verici.
İyi akşamlariyi aksamlar hanimlar
Aaa sende cocuklarinla perisan oluyordun bak görhaberim.yoktu kardesim aradi abla babamla kypederin konyaya cocuklari gormeye geliyorlar dedi neyse gelmisler esimin yanina ugramislar once o da aradi zaten cuma gidecektin bi daha eziyet olmasin git dedi hazirlandim gelip aldilar beni kp yolda konusuyor onlara gidicem saniyor yaklastik artik dedim bu seferde senin misafirinim baba o da basim ustune dedi.kp.sesi kesildi moralini bozdu hemen cocuk kucagimda uyumustu onu kapisina kadat goturduk bi gelin oturun demeyi birak gorusuruz bile demedi biliyosunuz kac kere geldim oraya kendileri demedi bi git aileni gor diye kendim soyledigim halde getirmedi hak etti onlar susmicam artim ben cok uzuldum bilsinler biraz
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul M MissHayaLet
Sabah
2 kase çorba
Ara
1 kupa anne cayi
1 kupa kahve
Akşam
2 kase çorba
Su
2.5 litre
Spor
Yok
Adım:
12337
Afiyet olsun canımBugünün menüsü
Kahvaltı
1 adet wasa
1 hindi füme
Salatalık
Domates
Dereotu
Zeytin
Çeçil peynir
Öğle
Çilekli kinoalı salata
Ara
Böğürtlenli cevizli yoğurt
Akşam
Tavuk şiş
Soğan halkası
Lorlu çörek otlu penne makarna
Ara2
2 dilim kavun
Toplam:1200 kalori
Arkadaşlar böyle yazınca sanki çok yemişim gibi duruyor ama inanın porsiyonlar kuş kadar
1200 kaloriyi geçmesin diye hep azar azar koyuyorlar yemeği
Vicdansızlarbarbunya nohut fasulyeyi bile 1tabak vermez mesela 3 kasik 4 kasik verir 1dilim ekmege eş degerdir bunlar
Corbada oyle 1kepce verir ama ekmek vermez yanina
Bunu kasaplarada anlatsınlar belki fiyatları düşerSporcu birini dinledim bugun hayvansal gıda yemiyormus diyetisyenin biri de hayvansal gıdanın vucutta cöp oldugunu söylüyor heepp sebze diyor
Cuma günü yokM MissHayaLet ben eksik adim attımmi acaba
O mangalda bi et yesin o kendi ateşinde bilem et közlerHa su videoda diyor dakikasını da izleyip söylerim
Gönül atessacan mıs adı
Hemen bakayim rezil adimlarimaCuma günü yok
Len sus agzımızın suyu akıyorO mangalda bi et yesin o kendi ateşinde bilem et közler
Aaa bak 13bin adimim varmis ya lanCuma günü yok