- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #74.061
Kızlar bir şey soracağım hiç kullanıcı adı değişen var mı? Tüm etiketler vs değişiyor mu yoksa onlar kalıyor sadece adım mı değişecek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy bide bayrammmm geldi ya düğün vs derken bayramı unutmuşum ya o zmana basalım gazaaaaEvet bayrama 18 gün kaldı hadi bakalım basalım gaza
Bayramda napacağız ye ye teklifleri ile nasıl savaşacağızayyy bide bayrammmm geldi ya düğün vs derken bayramı unutmuşum ya o zmana basalım gazaaaa
Sadece adın degiscekKızlar bir şey soracağım hiç kullanıcı adı değişen var mı? Tüm etiketler vs değişiyor mu yoksa onlar kalıyor sadece adım mı değişecek?
Hımmm ya ben böyle isim soyisim kaydoldum da bi değişelim bunu size zahmet olmayacaksaSadece adın degiscek
ay sorma ya allasen ye, bu kadarcıktan ne olur , zaten vermişşsin ya,emzikliisn ye bişi olmaz, ve son nokta ölümü gör ye ayyy derken suan darlandım bak yaBayramda napacağız ye ye teklifleri ile nasıl savaşacağız
Bize zahmet olmaz sen nick degistir bakalim ne yapacaksınHımmm ya ben böyle isim soyisim kaydoldum da bi değişelim bunu size zahmet olmayacaksa
Yeni yarışma yapalım bizde napalimM MissHayaLet cidden kızlar dağıldı resmen şu 2haftadir yarısmaya sokarsam iyiler sokmazsam salıyorlar,2 3 kisi haric guzel gidiyorlar resmen sogudular gibi bende biraktim artik
Ay valla kabul etmiyorlar da bi... Zaten diyete saygı duyan da yok ya... Emziklisin de çok büyük tehlikeay sorma ya allasen ye, bu kadarcıktan ne olur , zaten vermişşsin ya,emzikliisn ye bişi olmaz, ve son nokta ölümü gör ye ayyy derken suan darlandım bak ya
Ne yapalim etiketlere dönmeyenler var canim,4 5 kisiyle nasil yapalımYeni yarışma yapalım bizde napalim
Tamam düşüneyim azBize zahmet olmaz sen nick degistir bakalim ne yapacaksın
Otomatik degisicek zor bisey olmasinTamam düşüneyim az
o zmaan yarışma yapalım kapışma yapalım kendi içimizde de olsa grubun en çok kilo vereni ismini ilk sayfaya yazalım haftanın diyetçisi seçelim. haftanın yürüme kraliçesini seçelim vs bi silkelenip kendimize gelelim bi düğünü atlatsam hep üstümde bi stres ya çocukla otelde ne yapacagım falan diyeM MissHayaLet cidden kızlar dağıldı resmen şu 2haftadir yarısmaya sokarsam iyiler sokmazsam salıyorlar,2 3 kisi haric guzel gidiyorlar resmen sogudular gibi bende biraktim artik
Birşey olmaz canım ben hep doğumdan iki ay sonra diyete başladım ne yiyeceğini bilirsen sorun yok.Ay valla kabul etmiyorlar da bi... Zaten diyete saygı duyan da yok ya... Emziklisin de çok büyük tehlike
Canim listede kac kisi var ama etikete donmeyenler var yani yarismadan bihaber,etiket yapiyorum neoldu neden etiket yaptin der gibi mesaj yazanlar varo zmaan yarışma yapalım kapışma yapalım kendi içimizde de olsa grubun en çok kilo vereni ismini ilk sayfaya yazalım haftanın diyetçisi seçelim. haftanın yürüme kraliçesini seçelim vs bi silkelenip kendimize gelelim bi düğünü atlatsam hep üstümde bi stres ya çocukla otelde ne yapacagım falan diye
Yaz tatili geldi canım normal bu sürede devam edenler ile yapalimOtomatik degisicek zor bisey olmasin
Valla ekmek filan hamur işi tatlı tekliflerine hayır diyeceğim. Et filan yerim bol bol heralde inşallah yarabbim amin sen yoldan çıkarmaBirşey olmaz canım ben hep doğumdan iki ay sonra diyete başladım ne yiyeceğini bilirsen sorun yok.
Aktiflrrle yapsakCanim listede kac kisi var ama etikete donmeyenler var yani yarismadan bihaber,etiket yapiyorum neoldu neden etiket yaptin der gibi mesaj yazanlar var
Birşey olmaz dengeli git ben 2. Ve 3. Hamileligim de birinde 3 değerinde 7 kilo aldım zaten ikisi de 3,5 kilo doğdu.Valla ekmek filan hamur işi tatlı tekliflerine hayır diyeceğim. Et filan yerim bol bol heralde inşallah yarabbim amin sen yoldan çıkarma