- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.861
Afiyet olsun canımBen de kahvaltı yaptım ama sofrada çay keyfisi yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımBen de kahvaltı yaptım ama sofrada çay keyfisi yapıyorum
Cumaya güzel eksi geliyor desene
İnşallah en son 80 di vermişim korkuma hiç tartılmıyordumCumaya güzel eksi geliyor desene
Sağol canım evet bu sefer ben hastayım ama bebegé geçti büyük ihtimal burnu tis tis etmeye başladı kızda havuza başlamıştı büyük ihtimal orda usuttu gece ateşlendi babası doktora götürdü şimdiGeçmiş olsun Sende mi Bnde faranjit olmuşum dr dedi ki geçmiştir bebişe inşallah çabucak iyileşiriz
Tartılma sen cumaya kadar eksi 2kilo gelicek benceİnşallah en son 80 di vermişim korkuma hiç tartılmıyordum
Bu sene cocuklarin senesi sanirim hep hastalarSağol canım evet bu sefer ben hastayım ama bebegé geçti büyük ihtimal burnu tis tis etmeye başladı kızda havuza başlamıştı büyük ihtimal orda usuttu gece ateşlendi babası doktora götürdü şimdi
Biz kan gondermistik ya oğlum için bagisikligi düşük çıktı dr üç yıl sürekli hasta olur dedi en ufak şeyden kapar üç günde geçeceğine beş günde iyileşir dedi sanada geçmiş olsun canım
sağlık olsun ne diyimSağol canım evet bu sefer ben hastayım ama bebegé geçti büyük ihtimal burnu tis tis etmeye başladı kızda havuza başlamıştı büyük ihtimal orda usuttu gece ateşlendi babası doktora götürdü şimdi
Biz kan gondermistik ya oğlum için bagisikligi düşük çıktı dr üç yıl sürekli hasta olur dedi en ufak şeyden kapar üç günde geçeceğine beş günde iyileşir dedi sanada geçmiş olsun canım
Ütü yapıyorum kız da yanımda uyumadıSanirim halaaa uyuyorlar
Bisey yemiyorNe yiyor
Sen uyuymuyosun canim digerleriÜtü yapıyorum kız da yanımda uyumadı
Heee Bnde yiyor sandımBisey yemiyor
Pandemide çok çok koruduk bebekti diye maske mesafe şimdi insan içine çıkınca en ufak mikropta hasta oluyorBu sene cocuklarin senesi sanirim hep hastalar
Kiz nerden göreyimkiHeee Bnde yiyor sandım
Dün yazdim ben ona düğündeyim abla dediC Chikolata_gozlum düğün yorgunluğu
Yaaa ayni durumdayiz aslinda sudan çıkmış balığa döndük hepimiz,ben gene köyde oturuyorum dısariya cikiyoruz ama merkeze indimi hemen hasta,3gundur atesliydi bugun masallah bu sene inşaAllah kötü olmaz cocuklarPandemide çok çok koruduk bebekti diye maske mesafe şimdi insan içine çıkınca en ufak mikropta hasta oluyor