- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.841
Pandora27 nasil oldu dişin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım
Nasil oldun
Dişçiye gittin mi cnm iltihap mıGünaydın kaptanım yüzüm şişmiş sabah kalkınca gördüm gece biseyi yoktu paso çorba içiyorum düşün kahvaltıda bile çorba içtim ağzım açılmıyo pipet kullaniyom
Simdilik sıvıya devam canim antibiyotik alıcak şişliğini merak etmeGünaydın kaptanım yüzüm şişmiş sabah kalkınca gördüm gece biseyi yoktu paso çorba içiyorum düşün kahvaltıda bile çorba içtim ağzım açılmıyo pipet kullaniyom
Günaydın canım
Dişçiye gittin mi cnm iltihap mı
Dişten çok çektim şifa olur inşallah ilaçGittim diş kökü komple enfeksiyon olmuş cekilecek dişim yerine 3 dış yapilacak
İnşallah kaptanım suyu falan bol içiyorum çok acikirsam sütle smootie yapiyom yulaflı süt olsun diyeSimdilik sıvıya devam canim antibiyotik alıcak şişliğini merak etme
İnşallahDişten çok çektim şifa olur inşallah ilaç
Sarımsak yut kes 3-4 parçaya karanfil çiğne geçer ilaçları da düzenli kullanİnşallah kaptanım suyu falan bol içiyorum çok acikirsam sütle smootie yapiyom yulaflı süt olsun diye
Iyiyim canim sen nasilsinNasılsınız hanımlar
İyiyim kızı uyutmaya çalışıyorum sonra ütüIyiyim canim sen nasilsin
Bende kahvaltı hazirliyorum derken yumurta biter filiz markete giderİyiyim kızı uyutmaya çalışıyorum sonra ütü
Bana da yolla yumurta Bnmde yokBende kahvaltı hazirliyorum derken yumurta biter filiz markete gider
Al hangini istiyosun 1 2 3 hepsiBana da yolla yumurta Bnmde yok
3 tane yeterAl hangini istiyosun 1 2 3 hepsi
Tamam3 tane yeter