- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.501
Rabbim hayırla kucagını aldırsın nasibi varmısAnam ben bu mesajları da hiç görmedim diyorum ya kafam gitti vallaEvet ya kaza kurşunu olmuş bu sefer. Allah razı olsun
Sagol bitterimGeçmiş olsun minik kuş
Ozaman eksisin sanırim 6kilo cikiyorsa öyle degilmiTartıldım da tartı ne kadar doğruysa ilk 65.0 çıkardı sonra 64.8 çıkardı 5 lt şişeyi 6 kilo olarak çıkardı
E Elif_Eylul
Aman dilini ısırMaşallah diyim iyiyiz kaç gündür şükür
Öyle çıkardı vallah abla bilemiycem ne kadar doğruysa kilom öyle çıkınca 5 lt şişeyi tartayim dedim 6 kilo çıkardı onu daOzaman eksisin sanırim 6kilo cikiyorsa öyle degilmi
Aman dilini ısır
Neyse bu hafta zaten uçuyosunÖyle çıkardı vallah abla bilemiycem ne kadar doğruysa kilom öyle çıkınca 5 lt şişeyi tartayim dedim 6 kilo çıkardı onu da
Menü kontrolu | cuma | C.m.t | Pazar | P.r.t | Salı | Ç.r.b | P.r.b |
A Aysegul006 | |||||||
@aslihancngz | |||||||
| |||||||
B BitterCikilata | |||||||
C _CikiLeta | |||||||
| |||||||
| |||||||
M Mavi Menekse | |||||||
| |||||||
| |||||||
A aazra | |||||||
| |||||||
E Ebru kilinc |
Günaydın canım guzel eksi tebriklerGünaydın arkadaşlar
Güncel kilom 81.9bakalım cuma nasıl olacak..
Sanırım dunki bisiklet ve yürüyüş işe yaradı bu hafta daim olması dileğiyle artık.Günaydın canım guzel eksi tebrikler
Cumaya guzel eksiyle geliceksin inanıyorumSanırım dunki bisiklet ve yürüyüş işe yaradı bu hafta daim olması dileğiyle artık.
Ne kadar verirsem o kadar kâr orda da elimden geldiğince dikkat edicemNeyse bu hafta zaten uçuyosun
Vermezsende korursun canimNe kadar verirsem o kadar kâr orda da elimden geldiğince dikkat edicem
İnşallahVermezsende korursun canim
Tebrikler canim güzel eksiSonunda 78 direnç kilosunu kırdıgım için mutluyumfark -500gr
Güncel kilo:77.6
foto çektim sanıyordum ama telefona bir baktım saçma sapan biryeri çekmişim
Adet haftam + dun iki öğün pilav yedim
Kokorec ekmek unutmayalimAdet haftam + dun iki öğün pilav yedim
Ozaman kalk yeter daaaYürüyüş yok hareket yok ödemleri topladım iyice karbonlarla
Kokorec cumadan önceydi cuma eksiyle geldimKokorec ekmek unutmayalim
Ozaman kalk yeter daaa