- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.481
Geçmiş olsun minik kuşBenim bile bogazım agrıyor cocuklara ne diyelim ki havalar garip bi yagdı bir yaktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun minik kuşBenim bile bogazım agrıyor cocuklara ne diyelim ki havalar garip bi yagdı bir yaktı
Hayirli olsun bebis saglikla sihhatle gelsin.Anam ben bu mesajları da hiç görmedim diyorum ya kafam gitti valla Evet ya kaza kurşunu olmuş bu sefer. Allah razı olsun
Amin inşallah sağ olasın canımHayirli olsun bebis saglikla sihhatle gelsin.
Pazarda ne işi varmış ya oturup çocuğa baksa ya yemin ederim hep insanın bacagina dolanıyor hiç yardımcı olmak yok.Simdi onu yaziyodum,gece gene nöbetteydim canim ates icinde yandik surekli kalk yat yorgunum cidden,annem burda daha gitmedi kalktik pazara bende gelcem dedi gittik geldik kahvalti hazirla anca elime aldim canim,menu listesine gidemde carpilari falan atam
Öyle deme Mis ya gezmeyi seviyordur icinden öyle geliyordur.Pazarda ne işi varmış ya oturup çocuğa baksa ya yemin ederim hep insanın bacagina dolanıyor hiç yardımcı olmak yok.
Pazarda ne işi varmış ya oturup çocuğa baksa ya yemin ederim hep insanın bacagina dolanıyor hiç yardımcı olmak yok.
Günaydın canımGünaydin herkese,
Bu arada kendimi de tanitayim, tanimayanlar vardir .
Yurtdisinda yasiyorum. 35 yasindayim 2 evladim var 7.5yasinda oglum ,3 yasinda kizim var. Suan calismiyorum dil kursuna baslayacagim. Meslegim normalde ögretmenlik bakalim burada da yapmak istiyorum nasip.
Yaz burada hareketli , uzunve oldukca yorucu geciyor . O yüzden yemek vs cok dikkat edemiyorum. Simdilik muhabbetlere katiliyorum.
Yeniler,eskiler , herkes tekrar hosgelmisler.
Günaydin kaptanim ben de gece yorgunluktan ve sicaktan uyuyamadim.Günaydın canım
Yaaa alır yedirir giydirir hakkini yemem Allah razi olsun o yönden,Benim annemde evine gelse elini hicbiseye sürmez ,tatile gelmis gibi davranir. Hem is hem yemek herseyi hallederdim biseye yardim etmezdi. O sekilde kabullendim.
Günaydın canımGünaydın herkese
Sıcak degil burda battaniyeyle yatıyoz ama yorgunum ciddenGünaydin kaptanim ben de gece yorgunluktan ve sicaktan uyuyamadim.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sagol canim
Ayy inanmiyorum gözün aydin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Günaydın
Günaydın
Afiyet olsun canım
Günaydın canım
Tebrikler canım
Ben goremiyorum
Amannn bune neyaptin
Sagol canim
Hayırlı olsun canım sürpriz yumurta nTeşekkürler kaptancım biraz devam edeceğim sanırım ilk üç ay bir şey olmaz bebeye
Geçmiş olsun abla geçmiyor illetSimdi onu yaziyodum,gece gene nöbetteydim canim ates icinde yandik surekli kalk yat yorgunum cidden,annem burda daha gitmedi kalktik pazara bende gelcem dedi gittik geldik kahvalti hazirla anca elime aldim canim,menu listesine gidemde carpilari falan atam
Sagol canim siz nasil oldunuz
Hayırlı olsun canım sürpriz yumurta n
Geçmiş olsun abla geçmiyor illet
Maşallah diyim iyiyiz kaç gündür şükürSagol canim siz nasil oldunuz
Sağ ol canım sen de hoş geldin. İnşallah mesleğini yapabilirsin dilediğin gibi.Günaydin herkese,
Bu arada kendimi de tanitayim, tanimayanlar vardir .
Yurtdisinda yasiyorum. 35 yasindayim 2 evladim var 7.5yasinda oglum ,3 yasinda kizim var. Suan calismiyorum dil kursuna baslayacagim. Meslegim normalde ögretmenlik bakalim burada da yapmak istiyorum nasip.
Yaz burada hareketli , uzunve oldukca yorucu geciyor . O yüzden yemek vs cok dikkat edemiyorum. Simdilik muhabbetlere katiliyorum.
Yeniler,eskiler , herkes tekrar hosgelmisler.
Teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım sürpriz yumurta n
Geçmiş olsun abla geçmiyor illet