- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.461
Tamam canim gördüm ama eksisin sanirim sen artıyımı attınSildim G gunesli gunler abla uyarmasa cıbıl cıbıl şortum çıkmış eğilince sildim Bn sana ayrı atarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim gördüm ama eksisin sanirim sen artıyımı attınSildim G gunesli gunler abla uyarmasa cıbıl cıbıl şortum çıkmış eğilince sildim Bn sana ayrı atarım
Sanırım 2 gün demek hastalık işe yaradıTamam canim gördüm ama eksisin sanirim sen artıyımı attın
Simdi onu yaziyodum,gece gene nöbetteydim canim ates icinde yandik surekli kalk yat yorgunum cidden,annem burda daha gitmedi kalktik pazara bende gelcem dedi gittik geldik kahvalti hazirla anca elime aldim canim,menu listesine gidemde carpilari falan atamE Elif_Eylul gecikmelisin bugun
Allah Allah nerden kaptı böyleSimdi onu yaziyodum,gece gene nöbetteydim canim ates icinde yandik surekli kalk yat yorgunum cidden,annem burda daha gitmedi kalktik pazara bende gelcem dedi gittik geldik kahvalti hazirla anca elime aldim canim,menu listesine gidemde carpilari falan atam
Hastaliklar bazen işe yarıyorSanırım 2 gün demek hastalık işe yaradı
Geceden beri wc deyim 2 günün sonunda
3gün bugun belki iyilesir canim napalimAllah Allah nerden kaptı böyle
Dün balık yedim bebede 2 gündür yapmıyordu o da doldurmuş bugün Bn hep balık mı yesemHastaliklar bazen işe yarıyor
İnşallah3gün bugun belki iyilesir canim napalim
BAlik salata et salata tarzi seyler hep.eksi getirir bunu buraya yazayimDün balık yedim bebede 2 gündür yapmıyordu o da doldurmuş bugün Bn hep balık mı yesem
Yaa ama destekleyici vitamin falan mı verseniz bagısıklıgı toparlasa birazcıkSimdi onu yaziyodum,gece gene nöbetteydim canim ates icinde yandik surekli kalk yat yorgunum cidden,annem burda daha gitmedi kalktik pazara bende gelcem dedi gittik geldik kahvalti hazirla anca elime aldim canim,menu listesine gidemde carpilari falan atam
Günaydın canımgünaydınnnn herkese maalesef kontrol tartımı yapamadım evde olmadıgım için inşalah yarın yapacagım bugun uzun oruca başladım inşalalh kaaç saat giderse artık perşembe düğün var artık son çıpınış bu hafta ve reglme 4 gün kalmış
Sagol canimYaa ama destekleyici vitamin falan mı verseniz bagısıklıgı toparlasa birazcık
Cok gecmiş olsun
Geçmiş olsun canımBenim bile bogazım agrıyor cocuklara ne diyelim ki havalar garip bi yagdı bir yaktı
Neler yedin mesela menünde varmıydı yediklerinEve erkn gidersem cekeyim dicem de kilo artı olarak cikar galiba yedim bisiyler
Sagol canim
Geçmiş olsun canım
Günaydın canısııı
Anam ben bu mesajları da hiç görmedim diyorum ya kafam gitti valla Evet ya kaza kurşunu olmuş bu sefer. Allah razı olsunHayırlı olsun canım kazaya kurban gittin herhalde