- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.401
Gerçekten çok şaşırdım ayy hayırlısı olsun canım
Ahaha sağ ol canım napim gömeym mi bilemedim valla kafam uçtuBn senın yerınde olsam o kalan kısırı gömerdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten çok şaşırdım ayy hayırlısı olsun canım
Ahaha sağ ol canım napim gömeym mi bilemedim valla kafam uçtuBn senın yerınde olsam o kalan kısırı gömerdım
öz ablam olsa bu kadar severdim
Dedim de inanmadınız kücücük ekmeklerMenüm cok kaaaarişik oldu bugün ama
Sabah bır adet pogaca patates kızartması uç çatal ıkı soğana halkaası çay ️ 2kupa
Ara dondurma bu şekildeydi eşimle bırlıkte yedık
Akşam yarım ekmek kokoreç M Mavi Menekse oglukm gerçekten ekmeklerı küçültmüşler eşim uç tane yedı bn bır tane yedım yanında bır bardak kola E Elif_Eylul M MissHayaLet 12bin adım
Gecmiş yaparken gözlerim seni aradıE Elif_Eylul M MissHayaLet
Kusıra bakmayın dün biraz kötüydüm atamadım bebede çok ağlıyordu
10:30 3 yk Menemen 1 yumurtalı 2 dilim ekmek 1 dilim peynir dereotu 1 içli köfte
15:00 1 porsiyon çorba 1 dilim ekmek 1 kalem böreği
20:30 az çorba somon ızgara salata şalgam 1 küp tahin helvası
Hayırlı olsun canım kazaya kurban gittin herhaldeŞakaaaa
Yaaaa Bnde ilk kez bu kadar uzun giremedimGecmiş yaparken gözlerim seni aradı
Cok mu kötüsün cok kotuysen aksatma nolur nolmaz doktora git belki bogaz enfeksiyonundan farklı birşeydirYaaaa Bnde ilk kez bu kadar uzun giremedim
Güno kuşoGüünnoooo
Bugün gidecem dün pazar diye gidemedim dün bide ev halkına uyup gezdim daha da kötü oldumCok mu kötüsün cok kotuysen aksatma nolur nolmaz doktora git belki bogaz enfeksiyonundan farklı birşeydir
Aboo manyak toptan gittin hastalığa deseneBugün gidecem dün pazar diye gidemedim dün bide ev halkına uyup gezdim dağa da kötü oldum
Adam sürekli çok iyisin bombasın motive ediyormuş
Sorma bi de diyo ki nerde kaptın nasıl birden kötüleştinAboo manyaj toptan gittin hastalığa desene
Allah Allah hic bilmem ki deseydinSorma bi de diyo ki nerde kaptın nasıl birden kötüleştin
Dedim demezmiyimAllah Allah hic bilmem ki deseydin