- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.321
Napayim nasıl yaranayım size daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napayim nasıl yaranayım size daha
Sen değğeell biz ölelimNapayim nasıl yaranayım size daha
Kimse ölmesinSen değğeell biz ölelim
Kimse ölmesin
biliyorum saka oldugunu ablam ama sizi ozlerim orda sık giremem annemlerin neti varda kv gilde yokGit canim babanı gör tabiki şaka diyorum ben
yuz ifadelerine bak sakada yapmayalim artikNeye sevindim be
biliyorum saka oldugunu ablam ama sizi ozlerim orda sık giremem annemlerin neti varda kv gilde yok
Ana olmakUykusuzluktan gözlerim
Yatsi okunsun yatayim diyorum,oğlan arkasinın ailesi falan izniğe gitti daha gelmedi,telefonlari cekmiyor gelde uyu
Hehehehehehhhyuz ifadelerine bak sakada yapmayalim artik
cidden insan cok merak ediyor cekimsiz yerdeyse gicik bir durum gelir insallah aslan parcasiUykusuzluktan gözlerim
Yatsi okunsun yatayim diyorum,oğlan arkasinın ailesi falan izniğe gitti daha gelmedi,telefonlari cekmiyor gelde uyu
Valla meraktan çatladimcidden insan cok merak ediyor cekimsiz yerdeyse gicik bir durum gelir insallah aslan parcasi
tanidiklarla mi gitti abla yani guvendigin kisilerse canini sıkmaValla meraktan çatladim
İnşaAllah canim
Yaaa okuldan arkadasi daha oncede uludaga falan ciktilar onlarda kaldida istetanidiklarla mi gitti abla yani guvendigin kisilerse canini sıkma
Sevişmeenn yeteeerray cok guzel ablam bende o guzel yureginden opuyorum can ablam
ana yuregi iste insan ister istemez merak ediyir bende kac gun aramayim annem cok merak ederYaaa okuldan arkadasi daha oncede uludaga falan ciktilar onlarda kaldida iste
öz ablam olsa bu kadar severdimSevişmeenn yeteeerr