- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.301
benim icin aksam daha macerali bir gun olduNe akşamı heyyy akşammı kaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim icin aksam daha macerali bir gun olduNe akşamı heyyy akşammı kaldi
iyi aksamlar ablacimİyi akşamlar canım
Oh oh ne güzel
Nede gözel bir gün olmuşkorkuyorsun ya kaptanin seni atmasindan bide yemissin bi agzini yoklayip gittin
yeminle dogru
nefret
ablacim oğleden once cikip saat 6 da geldik eve esim bi dukkani temizlememe yardim et dedi temizledik illa seni yemege goturucem dedi gittik yedik ictik okuzumun surprizi bitmedi avemeye gezmeye goturdu ayaklarim zonkluyor simdide kizimin telefonundan girdim siteye esim benim telimle oyun oynuyor dedim bi bakayim merak etmissinizdir kiz teli bekliyor
hersey iyi guzeldi de yarinki tartiya allah kerim+misafirim gelcek yarin
oyle oldu birazNede gözel bir gün olmuş
Mâşallah Allah mutluluğunuzu daim etsinoyle oldu biraz
Bende bunu nezaman söylücek diye bekliyordumcuma gunu buyuk ihtimal anneme gidicem bayramdan sonra donerim bayrama az kala kv ye gecerim
aminnnnnn cumlemizin insallan ablammm.❤Mâşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
Allah sonunu hayreyleYa var ya şu regl muhabbeti açıldı tüm keyfim kaçtı Benim de canım sıkıldı bugün. Bir de üç dört gündür kasıklarım ağrıyor tövbelerrrrrr olsunnnnn. Şişkinlik de var acaba normal bir gecikme mi noluyor dedim bi İçim içimi yiyor şu an
Ama dolunayin suçu
hersey iyi guzeldi de yarinki tartiya allah kerim+misafirim gelcek yarin
gitmemi istemiyorsan gitmemBende bunu nezaman söylücek diye bekliyordum
oooo birileri seviniyor gibi hayirdir kuşAllah sonunu hayreyle
Git canim babanı gör tabiki şaka diyorum bengitmemi istemiyorsan gitmem
annem gil soruyor hep babam geldi gidemedim ameliyat oldu gitmedim dedim cuma falan gidim bayram da yaklasiyor tekrar gidil gelirsem yine ayni telas iyisimi onu da atlatip oyle gelim diye dusundum
Neye sevindim beoooo birileri seviniyor gibi hayirdir kuş
Afiyet olsun canım19 Haziran
Kahvaltı
1 dilim patatesli omlet
1 dilim cavdarlı ekmek
Bikac tane tel peynir
Bir tk k. Salca
Öğlen
1 kasık bezelyeli pilav
10 fındık 10 yas yer fıstıgı
Aksam
2 kasık kanlıca mantar
2 kasık bezelyeli pilav
Cay + bir dilim ballı kek (1 su bardagı seker yarım su bardagını bal koydum normalde onu da seker koyuyordum)
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım