- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #72.181
Bana kırkayak dediEee napiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana kırkayak dediEee napiyim
Ama ama cuma günü ya sizin kaçamakkkkSende gelip sormussun onlara
Manyak iste dedim yaBana kırkayak dedi
Ağzına sağlıkManyak iste dedim ya
Ama ama cuma günü ya sizin kaçamakkkk
Bizde kacamak bu hafta fuldu yani cumaydi sanirim hergunAma ama cuma günü ya sizin kaçamakkkk
AminAmin canım inşallah kimseye yaşatmasın aklım gitti
AboouuvvvvBizde kacamak bu hafta fuldu yani cumaydi sanirim hergun
HoşgeldinHu huuuu hatunlar
Hoş buldum 40 yaşındayım 80 kg 162 boy hedef 65 aşçılık yapıyorum evliyim 2 çoçuğum var 19,17 yaşları erken menopoz olunca kilo problemi de başladı sağlıklı bir yaşam ve istediklerimi giyinmek için zayıflamak istiyorumHoşgeldin canim evet buraya yazabilirsin ilk sayfada kurallar var
Ne kız beğenmedinmi bu zamana kadar böyle iltifat almışmıydın?İltifata gel
Hoşgeldin Aboo meslek çok riskli Allah bağışladın evlatlarınıİnşallah hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsınHoş buldum 40 yaşındayım 80 kg 162 boy hedef 65 aşçılık yapıyorum evliyim 2 çoçuğum var 19,17 yaşları erken menopoz olunca kilo problemi de başladı sağlıklı bir yaşam ve istediklerimi giyinmek için zayıflamak istiyorum
Aşcısin demekki negüzel bizimkinlere yemek yaparsınHoş buldum 40 yaşındayım 80 kg 162 boy hedef 65 aşçılık yapıyorum evliyim 2 çoçuğum var 19,17 yaşları erken menopoz olunca kilo problemi de başladı sağlıklı bir yaşam ve istediklerimi giyinmek için zayıflamak istiyorum
Çok hızlı hareket etme yeteğine sahipBana kırkayak dedi
Hoş buldum öyle valla ama çok seviyorum, amin inşallahHoşgeldin Aboo meslek çok riskli Allah bağışladın evlatlarınıİnşallah hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın
Bi hafta cumamı yapmışlar maşallahBizde kacamak bu hafta fuldu yani cumaydi sanirim hergun
Çok hızlı hareket etme yeteğine sahip
Kim kirkayakmıKüstümü