- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #72.221
M MissHayaLet annem gittimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitti canım oglenden sonraM MissHayaLet annem gittimi
BuradayımM MissHayaLet annem gittimi
Aa iyi ozaman iyi yarin bana gelcekti gelme dedim huhahahaGitti canım oglenden sonra
Bir taraftan iş yapıp bir taraftan da siteyi çözmeye çalışıyorumG Gokyuzu_kadar sen gel anlat neler yapiyosun kizlarin muhabbeti bitmez
Çözersin merak etme alıntıyı ögrendin gerisinide ögrenirsinBir taraftan iş yapıp bir taraftan da siteyi çözmeye çalışıyorum
Abovvv vurdu gol olduÇözersin merak etme alıntıyı ögrendin gerisinide ögrenirsin
Valla çok birşey yapamıyorum iş ve ev dışında diyete başlayıp başlayıp bırakıyorum bu durumdan çok sıkıldım sizi gördümBir taraftan iş yapıp bir taraftan da siteyi çözmeye çalışıyorum
Yaa tatlı bıdık Rabbım nazarlardan korusun seniİyi canım bugün daha iyi çok şükür Eki Görüntüle 3085341
Aslinda iş hayatinda daha güzel kilo verirsin koştururken olmuyormuValla çok birşey yapamıyorum iş ve ev dışında diyete başlayıp başlayıp bırakıyorum bu durumdan çok sıkıldım sizi gördüm
Bazen spor da yapmaya çalışıyorum onları da yazacakmıyımValla çok birşey yapamıyorum iş ve ev dışında diyete başlayıp başlayıp bırakıyorum bu durumdan çok sıkıldım sizi gördüm
Aşcıymış abla kadınAslinda iş hayatinda daha güzel kilo verirsin koştururken olmuyormu
Sıkma canını veririz birlikte,menulere bakalim aksama neler yiyosun iş var diye spor yapamiyosundur
Sen attın canım bir geldin pir geldinNoldu kız ben
Mi attım 72.000 mesaji
Ooyy maşallah paşaya Rabb'im bir daha yaşatmasın o günüİyi canım bugün daha iyi çok şükür Eki Görüntüle 3085341
Hoş geldin aramıza canımHoş buldum 40 yaşındayım 80 kg 162 boy hedef 65 aşçılık yapıyorum evliyim 2 çoçuğum var 19,17 yaşları erken menopoz olunca kilo problemi de başladı sağlıklı bir yaşam ve istediklerimi giyinmek için zayıflamak istiyorum
Heee anladımAşcıymış abla kadın
Yanı her yaptıgı yemegın tadına bıle bksa kılo alırHeee anladım
Kendini alinti yapma sana mesaj geliyorya onu alintila cevap ver canim dene heleBazen spor da yapmaya çalışıyorum onları da yazacakmıyım
Allah senin cezani vermeye gittigim 2 isyerindede yemek yaptım nerdeyse 10kilo verdimYanı her yaptıgı yemegın tadına bıle bksa kılo alır
Olmuyor valla okadar koşturuyorum neden olmuyor bende anlamış değilim bazı günler nefes almaya zaman olmuyor o kadar yoğun çalışıyorum ama yokAşcıymış abla kadın
Hoş buldumBu arada hoşgeldın G Gokyuzu_kadar