- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #72.161
Maşallah paşaya rabbim korusunİyi canım bugün daha iyi çok şükür Eki Görüntüle 3085341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah paşaya rabbim korusunİyi canım bugün daha iyi çok şükür Eki Görüntüle 3085341
M MissHayaLet onca gecmisi bitirdi sporlari yazdi yüzde hesapladi kuzum
Yaa şapşikyaa. Yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın daim gülsün Çok şükür Rabbim bir daha yaşatmasınİyi canım bugün daha iyi çok şükür Eki Görüntüle 3085341
Sağol canımMaşallah paşaya rabbim korusun
400 gram bişey değil verirsin işi sıkı tut bu haftaBunhafta yediklerim tırmaladı inşallah cnm
ManyakYaa Maşallah Kırk ayak gibi her işe yetişiyorrr tütütütü ,
Herkese kirmizi ışık yaktirma lan yiyolar hey yiyolar400 gram bişey değil verirsin işi sıkı tut bu hafta
Bizde musakka varAllah ne verdiyse gömcez
Amin canım inşallah kimseye yaşatmasın aklım gittiYaa şapşikyaa. Yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın daim gülsün Çok şükür Rabbim bir daha yaşatmasın
Işleri gücleri yemekkHerkese kirmizi ışık yaktirma lan yiyolar hey yiyolar
Afiyet olsunBizde musakka var
Sende gelip sormussun onlaraIşleri gücleri yemekk
İltifata gelManyak
Geldim abla geldim. 2 sinavimi da verdim gectim sükür. Nasilsiniz ne var ne yo? Gecmise baktim iyisiniz insallah.
Eee napiyimİltifata gel
Hoşgeldin canım bittimi sinavlarin nasil gectiGeldim abla geldim. 2 sinavimi da verdim gectim sükür. Nasilsiniz ne var ne yo? Gecmise baktim iyisiniz insallah.
Hoşgeldin canımHu huuuu hatunlar