- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #72.081
Aaa ben severim kokoreciSen neler seversin de hele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ben severim kokoreciSen neler seversin de hele
İdolumAaa ben severim kokoreci
Ama yapan yer güzel yapcak ohh mis gibi bol acili sıcacikİdolum
O meşgul kimseyi bekleme de diyeceğini
Bn Adana Urfa düz Kebab severim kokoreç midye kelle paça işkembe filan sevmimAma yapan yer güzel yapcak ohh mis gibi bol acili sıcacik
Adana urfa bende severim,midye kelle iskembe yemem ama kokoreç yerimBn Adana Urfa düz Kebab severim kokoreç midye kelle paça işkembe filan sevmim
Yaa tabii ofoff acılı acılıAma yapan yer güzel yapcak ohh mis gibi bol acili sıcacik
Ya bende et türevleri severim ama kelle paca iskembe yiyemem bu pişiyor güzel oluyorBn Adana Urfa düz Kebab severim kokoreç midye kelle paça işkembe filan sevmim
Ya sebze bağırsaklarda mi yetişiyorSevdigim seylerden geri dönemem
Ay sacmalama yıkanıyor sonucta ona bakarsan sebzeleri de yıkamadan yemiyoruz aynı onun gibi
Benim bebe 15yasinda sagolSohbeti okurken karnım acıktı yemin ederim. Olacaklardan siz sorumlusunuz
Bebelerin izi tebrik ederim. Başarıları daim olsun inşallah
Olsun onlar her daim bebemiz bizimBenim bebe 15yasinda sagol
Bebe mi koca dana dedin sanırım saolasın seninnvar mı karne alanSohbeti okurken karnım acıktı yemin ederim. Olacaklardan siz sorumlusunuz
Bebelerin izi tebrik ederim. Başarıları daim olsun inşallah
YimemAdana urfa bende severim,midye kelle iskembe yemem ama kokoreç yerim
Farkındaysan yemiyorumAdana urfa bende severim,midye kelle iskembe yemem ama kokoreç yerim
Bıgün ödül günü 2 yeSütlü kahve yapacağım şimdi. Annecim de irmik helvası yapmış 1 çorba kaşığı kadar yerim ondan. Haberiniz olsun yani
Dana bebelerimiz onlar bizim. Yok canım benimkiler henüz küçükler. 5 ve 1.5Bebe mi koca dana dedin sanırım saolasın seninnvar mı karne alan
Ay dur gaz verme. Ben daha yeni başladım ne ödülüBıgün ödül günü 2 ye
Sende görürsün inşallahDana bebelerimiz onlar bizim. Yok canım benimkiler henüz küçükler. 5 ve 1.5
Ayy aminn inşallah hepsinin güzel günlerini görelimSende görürsün inşallah