- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #72.061
Olmadin iste löp löp mideye indirmezdinAsk olsun nerden biliyorsun pişman olmadıgımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmadin iste löp löp mideye indirmezdinAsk olsun nerden biliyorsun pişman olmadıgımı
Herhalldeİç hesaplama yapcek
Dagdan bayirdan topluyoz atiyorum buzlugaYaban Mersin’i yetiştiriyon mu
Hiçbiri yohh evde
Ama napiyim almıs gelmiş koktu burnuma sıcak sıcak cok da severimOlmadin iste löp löp mideye indirmezdin
Ooo möhteşemDagdan bayirdan topluyoz atiyorum buzluga
Bn hiç yemedim sevmemAma napiyim almıs gelmiş koktu burnuma sıcak sıcak cok da severim
Yemeeee yemeeeeAma napiyim almıs gelmiş koktu burnuma sıcak sıcak cok da severim
Şaka kakaya dönüyor geceleriAmann yaa sakadan da anlamıyonuz hic
Öyleymis canim oyuzden biz agustos eylul olunca toplayip atariz bizim ormanlarda varOoo möhteşem
Küçücük paket 50 tale yağ yakıyormuş bana diyetisyen verirdi
İkidir geceleri dondurma yediler bende çok seviyorum ama yemedim bi dün eşim zorla yedirdiAma napiyim almıs gelmiş koktu burnuma sıcak sıcak cok da severim
Sen neler seversin de heleYemeeee yemeeee
Yemeden nerden biliyonBn hiç yemedim sevmem
Adana tercihim
Kokuyor burnumaYemeeee yemeeee
Hee yaa üüffŞaka kakaya dönüyor geceleri
Ne bilim öyle yemeden sevmimYemeden nerden biliyon
Kokuyor burnuma
Hee yaa üüff
Of canım çekti ya ekşi ekşi hamileyken eşim de dağda bayırda topluyordu bana köydeÖyleymis canim oyuzden biz agustos eylul olunca toplayip atariz bizim ormanlarda var
Peki bugün karşılıklı oldu zaten
Fiyatını duyunca insan eriyor zaten yemeğe gerek yohhhOoo möhteşem
Küçücük paket 50 tale yağ yakıyormuş bana diyetisyen verirdi
Yemeden nerden biliyon
Kokuyor burnuma
Hee yaa üüff
Kız desene bağırsaklardan yapılar b.kun olduğu yer benim midem bulanıyorNe bilim öyle yemeden sevmim
Kız desene bağırsaklardan yapılar b.kun olduğu yer benim midem bulanıyor
O meşgul kimseyi bekleme de diyeceğiniAamine der diye demedim
Sevdigim seylerden geri dönememİkidir geceleri dondurma yediler bende çok seviyorum ama yemedim bi dün eşim zorla yedirdi
Diyet yapma diyor kilom yokmuş saçmalıyormusum göbeğimi saklıyorum ondan zayifsin diyor galiba
Ne bilim öyle yemeden sevmim
Ay sacmalama yıkanıyor sonucta ona bakarsan sebzeleri de yıkamadan yemiyoruz aynı onun gibiKız desene bağırsaklardan yapılar b.kun olduğu yer benim midem bulanıyor