- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #72.041
Tamam sen gibi cikolatamız yok emme napcamAfiyet olsun dibini iyice sıyır yulafın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sen gibi cikolatamız yok emme napcamAfiyet olsun dibini iyice sıyır yulafın
Sen farklı bişey mi yaptın sanki sende bugün izlemeye başladınBeni izlemeye bugün başladın
Abbbbbboooooo vııışşşş aneeeyyyy
Tebrikler kızlar
Eline emeğine sağlık canım
Kız ben yazcaktım
DomdomHain domdom
Git al ye sonra gecenin bi vakti yiyorsunTamam sen gibi cikolatamız yok emme napcam
Gece daha güzel oluyorGit al ye sonra gecenin bi vakti yiyorsun
Düğün bahanesiyle azcık kilo almış ola bilirim boy yok bacım bende bu kiloda bile zayıf değilim . bana bakmayın kafadan üşütüğüm azcık. siz devam edinben çikonun kilosunu en son ergenken görmüştüm maşallah ne kdara düşeceksin bacımsu sen daha
KarşılıklıSen farklı bişey mi yaptın sanki sende bugün izlemeye başladın
Senden önce davrandım
Domdom
Vallayaa sonra o içindeki pişmanlıkla uyuyup uyanıyorsunya tüm gün kendini sövüp dolanıyorsunGece daha güzel oluyor
O hicte pisman olmadiVallayaa sonra o içindeki pişmanlıkla uyuyup uyanıyorsunya tüm gün kendini sövüp dolanıyorsun
Efferim devam et o zamanGece daha güzel oluyor
Ask olsun nerden biliyorsun pişman olmadıgımıO hicte pisman olmadi
Kuşmu?O hicte pisman olmadi
İç hesaplama yapcekÜstündekilerle nasıl olcak
Hee yaa onun yuzunden 3 e kadar ac acına bekledimVallayaa sonra o içindeki pişmanlıkla uyuyup uyanıyorsunya tüm gün kendini sövüp dolanıyorsun
KuşKuşmu?
Ask olsun nerden biliyorsun pişman olmadıgımı
Peki bugün karşılıklı oldu zatenDüğün bahanesiyle azcık kilo almış ola bilirim boy yok bacım bende bu kiloda bile zayıf değilim . bana bakmayın kafadan üşütüğüm azcık. siz devam edin
Karşılıklı
Amann yaa sakadan da anlamıyonuz hicEfferim devam et o zaman
Sanırsın kendim dört dörtlük uyuyorum diyete
Yaban Mersin’i yetiştiriyon muKefir,muz,yaban mersini chia karistirin icin ben iciyom
Hiçbiri yohh evdeKefir,muz,yaban mersini chia karistirin icin ben iciyom