- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.681
Muhabbet ederken ilac mı aldın resmen pazarlamaKiz nebilim girdim eczaneye muhabbet ederken aldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhabbet ederken ilac mı aldın resmen pazarlamaKiz nebilim girdim eczaneye muhabbet ederken aldim
Haftaya onuda yazBak hep unutuyorum onu tüh
Bende eczaneden almıştım hatta benim aldığımda mor kutuluydu zayıflamak için ilaç alacaksanız sorun bana piyasada ne varsa bı çoğunu kullandım oluyodumKiz nebilim girdim eczaneye muhabbet ederken aldim
Yaaa öyle olmadi aslinda yanık kremi yara kremi falan alirken sordum oda onu verdiMuhabbet ederken ilac mı aldın resmen pazarlama
1haftanın daha sonuna geldik
Yarın saat 12.00 kadar,wc sonrası iç çamaşırınızla tartı fotoğraflı olarak bildirim yapmanızı rica ediyorum. Cuma ödül hakkını abartmadan yapabilirsiniz,bu cumadan sonra her kacamağa enaz 5bin adim ceza gelicek
Herkese bol eksiler
@MissHayaLet
F Frozen01
@Noisy Girl
K Klassklasik
M Mavi Menekse
@BitterCikilata
@Aamine
@badem000
@karamel Latte
A aazra
@vienna
@tulay283300
Pandora27
G gunesli gunler
@Aysegul006
@zms rainbow
@Nurayceco
Olanlar olmus artıkınYaaa öyle olmadi aslinda yanık kremi yara kremi falan alirken sordum oda onu verdi
Yedimmi gene diyosun
Evet gerçek zaten inkar etmiyomda nasıl becerecem onu bilemiyorumIste bende bana doktorun söyledigini söyluyorum sana
Para verince rahatlarsin belkide,dogrulari ondanda duy
Yaa dizlerimin altı şişiyor aslinda sırf onun icin girdim almaya bisey vardir diyeOlanlar olmus artıkın
Git tahlillerini bir yaptır saglik ocaginda rahatlamak açısından 1ay dene diyetisyeniEvet gerçek zaten inkar etmiyomda nasıl becerecem onu bilemiyorum
Afiyet olsun canım16 Haziran
15.30
Bir kabak sandal
Bir kaşık pilav
18.30
Bir kase terbiyeli et sulu corba
Bir kepce patlıcan oturtma
İki kasık bulgur pilavı
21.30
Bikac tane cubuk kraker
Bir avuc yarısı leblebi
E Elif_Eylul
Yaa ama neden ki istersen bir fizik tedaviye falan da git oralar neden siser kiYaa dizlerimin altı şişiyor aslinda sırf onun icin girdim almaya bisey vardir diye
Benim kilo 71 ama vki olarak obez sınırındayım boydan dolayıCanım kilon kaç bilmiyorum ama ben 77 .3 kiloydum 2 gün önce bende 5.5 hız yapıyorum koşu bandında 40’dakika
Eklem romatizmasi var bende,o yapiyor sanirim ortapedi öyle dediYaa ama neden ki istersen bir fizik tedaviye falan da git oralar neden siser ki
Duygusal açlık evet olabilir daha önce vardı hiç doymuyodum az yicem dediğim gün bı felaket yiyodum hemde ne olduğu farketmiyo canımın istediğini falanda değil sürekli biseyler yiyodum onu astım zannediyorum o yeme telaşım kalmadı istediğim kiloyu veremeyince pes mi ediyorum bende anlayamıyorum bide bir başıma kalamiyorum gorumcemler burda aha 15 gün olacak o gidiyo annem geliyo o gidiyo başkası geliyo kendim olsam yemicem diyet yaptığımızda gizlemeye çalışıyorum çünkü hıh veremezsin tavırları beni cildirtiyoYine sen bilirsin ama yerinde olym diyetisyene gidip bı ton para dökmem ben kaç tane diyetisyene gittim bende senin gibiydim açlık bı anda geliyodu gözüm dönüyordu saldiriyodum duygusal yiyicisin bı de ne olsa yiyodum hala tam anlamıyla duzeltemedim ama yiyeceklerin alternatiflerini buldum bı de 3 öğün yiyince daha çok aciktigimi fark ettim 2 öğüne düştüm bı de kaşık hesabı yapiyom arada kaçırmıyor mu kaciriyom ama dengelemeye calisiyom istersen sana yardımcı olurum
Senin canın saolsunPandora27 bıdı bıdı konuşcagina menunu yaz
Bende çaresiz kaldım bide tahlil yaptırım bakım dedim bir bahane lazım nihayetinde boğazımı tutamamatahlil yaptırmak gerçekten önemli bende 15 günde 1 baktırıyorum kanıma şekarime troid vitamin değerleri düşük olan bir deger kilo vermeni engelleyebiliyor inşalah atlatırsın canım bu süreci