- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa oda şok gecirmis atesi vardi diyor sonra cenesi kitlendi dedi yengesi açmış,doktor tahlil falan yapmış sodyum eksikligi var tuzsuzmu yediriyosun demis oda hayir demis ya ondan ya atesten oldu demis bu aralar cocuklarda varmis sagol canimYaaa ne nöbeti cok gecmiş olsun
Sagol canimM MissHayaLet çok geçmiş olsun.
Günaydın canımGünaydınlar
Menü kontrolu | Cuma | C.r.t | pazar | p.t.s | saĺı | Ç.r.b | p.r.b |
A aazra | |||||||
Aamine | |||||||
B BitterCikilata | |||||||
karamel Latte | |||||||
zms rainbow | |||||||
badem000 | |||||||
vienna | |||||||
Pandora27 | |||||||
@Elif2441 | |||||||
@Elisa83 | |||||||
M Mavi Menekse | |||||||
tulay283300 | |||||||
C _CikiLeta | |||||||
A Aysegul006 | |||||||
G gunesli gunler |
Rabb'im tekrarırını yasatmasın cok uzuldum su an havaledir nöbettir cok korkarım ben Allah'ım bir an önce sifasını bulsunYaaa oda şok gecirmis atesi vardi diyor sonra cenesi kitlendi dedi yengesi açmış,doktor tahlil falan yapmış sodyum eksikligi var tuzsuzmu yediriyosun demis oda hayir demis ya ondan ya atesten oldu demis bu aralar cocuklarda varmis sagol canim
Eline koluna sağlık kaptanım bir haftanın daha sonuna geliyoruz
Menü kontrolu Cuma C.r.t pazar p.t.s saĺı Ç.r.b p.r.b A aazra Aamine B BitterCikilata karamel Latte zms rainbow badem000 vienna Pandora27 @Elif2441 @Elisa83 M Mavi Menekse tulay283300 C _CikiLeta A Aysegul006 G gunesli gunler
Bende korkuyorum vallaRabb'im tekrarırını yasatmasın cok uzuldum su an havaledir nöbettir cok korkarım ben Allah'ım bir an önce sifasını bulsun
Rica ederim canımEline koluna sağlık kaptanım bir haftanın daha sonuna geliyoruz
Püü Allah onu kahretmeyeRica ederim canım
Koca bir haftayi gene yedik arda kokorec yemis olsakta
Cumaya eksi olarak gelmezse pühhh ona olcakPüü Allah onu kahretmeye
Cumaya eksi olarak gelmezse pühhh ona olcak
Türkçe konus
Good morning
Bende erken uyanıyorum da çocuklardan ben temizlik yapmadan yemeyi sevmiyorum vakit geçiyor işlerimi halledene kadarBen 7 de uyanıyorum acıkıyorum o yuzden cabucak
Oglani acile gotürmusler nöbet gecirmis simdi konustuk
Ay çok üzüldüm ya kuzuya atlatır hem inşallahYaaa oda şok gecirmis atesi vardi diyor sonra cenesi kitlendi dedi yengesi açmış,doktor tahlil falan yapmış sodyum eksikligi var tuzsuzmu yediriyosun demis oda hayir demis ya ondan ya atesten oldu demis bu aralar cocuklarda varmis sagol canim
Sagol canim simdi iyiymis inşaAllah birdaha tekrari olmazBende erken uyanıyorum da çocuklardan ben temizlik yapmadan yemeyi sevmiyorum vakit geçiyor işlerimi halledene kadar
Ay çok üzüldüm ya kuzuya atlatır hem inşallah
Ne yani başka dil ogrenmeyelim mi düz mü gidek hep
Türkçe konus
Good morning ,how are you sirGood morning