- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #69.921
İyiyim sen nasılsınNapiiyinn aşkomm
Iyiyim cok şükür bende canim sağol
Araliklı omad herkes biseyler yapmaya calisiyor biz zaten devam herkes hedefine ulaşsın
Pek iyi görmedim seniİyiyim sen nasılsın
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın kuzuu
Günaydın canım mutlu pazarlarGünaydın mutlu pazarlar kızlar
Olsun canım gün geçtikçe daha da alisacaksin canım sağlıkla büyüsün inşallahGuzell gidiyor vallahaa kuzuu hamileliğini ararsın dediler hep hiçte aramadım vallahaa cok şükürr eşimde yardım ediyorr oyüzden sıkintı yaşamıyorum a rada oda gazını cıkarıyorr ben kendimce biraz ağrılı zor geçti anca cok daha iyi toparlandım anca yeni yeni rahat bakabiliyorum çoğu annem baktı annem kalktı verdi kucağıma gerçekten anne olunca anladım anne hakkı ödenmezz dünde mecburen gitti çok üzüldüm agladım hala aklıma geldikçe ağlıyorumm şuan bile gözlerim doldupek lohusalık yaşamadım hatta normal hayat gibi yaşadım
Inşaallahh amin canım beniimmOlsun canım gün geçtikçe daha da alisacaksin canım sağlıkla büyüsün inşallah
Iyiyimm kuzu çok şükürİyiyim canım sen nasılsın
Günaydın canım mutlu pazarlar
Ama ben 3 gün sıvı beslenicem demiştim
TAmam canimAma ben 3 gün sıvı beslenicem demiştimondan menu bildiremiyorum. Dun de ayniydi bugun de ayni olacak
Burdayim canimmvienna nirdesinňnn
Gecmis olsun canimAyy kizlar bu 3 gun sivi beslenme beni mahvetti. Haftasonu olmasi ev isleri kucuk kizim falan derken ben bittim. Bir de hasta oldum sanirim bogazim fena halde
Bence görüceksin çok güzel ilerliyosunAma yarin 77yi gormem lazim
Omad yaptım geçennhafta gümde tek öğünNasıl verdin okadar ya rekordasin banada anlatsana az bende yaparım belki
Ne sandın kizimmmm kız çiko bizim takıma geç hele sen çok veriyon biz belki yatisa geçeriz bu hafta
Ya ne güzel başarılarının devamı gelir inşallahAyy oğlanın girdiği yarısmada ilk 3 belkide 1.cilik geliyormus ögretmeni demis
İnşaAllah canim haber bekliyoruz bugün sagolOmad yaptım geçennhafta gümde tek öğün
Yok ben kilo alanlar takımındayım bu haftab
Ya ne güzel başarılarının devamı gelir inşallah
İyiyim canım sen nasılsınnasılsın
ya ilk gördüğümden beri düşünüyorum bu karın senin mi