- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #69.901
Nasılsın kuzuuGünaydın canım
Günaydın canım
Günaydın tatlım
Guzell gidiyor vallahaa kuzuu hamileliğini ararsın dediler hep hiçte aramadım vallahaa cok şükürr eşimde yardım ediyorr oyüzden sıkintı yaşamıyorum a rada oda gazını cıkarıyorr ben kendimce biraz ağrılı zor geçti anca cok daha iyi toparlandım anca yeni yeni rahat bakabiliyorum çoğu annem baktı annem kalktı verdi kucağıma gerçekten anne olunca anladım anne hakkı ödenmezz dünde mecburen gitti çok üzüldüm agladım hala aklıma geldikçe ağlıyorumm şuan bile gözlerim dolduGünaydın bebişle hayat nasıl gıdıyor
Bombee gibiyimm filizkomm sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
Günaydın canım nasilsinGünaydın mutlu pazarlar kızlar
Sevindim iyi olmana kuzu nasilBombee gibiyimm filizkomm sen nasılsın
Kuzu şuan uyuyo filizkom gunduzleri ayakta en çoo geceleri pek uyanmıyo biraz sarılık var ama iyi yanii bolbol emziriyorumSevindim iyi olmana kuzu nasil
Bende iyiyim şükür
Çok şükür o sarılik hep olur korkma gecer emzir bol bol atlatir zatenKuzu şuan uyuyo filizkom gunduzleri ayakta en çoo geceleri pek uyanmıyo biraz sarılık var ama iyi yanii bolbol emziriyorum
Aynennn ilkbasta biraz vardı gözleri etrafında falan şimdi hiç yok toparlanıyor yanağını sıkınca farkediliyor sadece oda gitti cok minnak var şükürr yüksek çıkmasından korktum doktora gidinceÇok şükür o sarılik hep olur korkma gecer emzir bol bol atlatir zaten
Hepsi gecer bir bakmışsinki 2 3 4 aylik olmusAynennn ilkbasta biraz vardı gözleri etrafında falan şimdi hiç yok toparlanıyor yanağını sıkınca farkediliyor sadece oda gitti cok minnak var şükürr yüksek çıkmasından korktum doktora gidince
Hee vallahaa kuzzz nezaman 9 gun oldu anlamadım zatenHepsi gecer bir bakmışsinki 2 3 4 aylik olmus
Sen anlamazsin bile karsidan gelen ooo büyümüs bu derHee vallahaa kuzzz nezaman 9 gun oldu anlamadım zaten
İyiyim kuzumGünaydın canım nasilsin
Evett ben anlamam o kesin bakalım bayramda anneme gidince nasıl görceklerSen anlamazsin bile karsidan gelen ooo büyümüs bu der
GünaydınGünnnooooooo
Iyiyim cok şükür bende canim sağolİyiyim kuzumsen?
aralıklı oruç tayfası da buraya gelmişmutlu kilo vermeler canım
Napiiyinn aşkommGünaydın