- 5 Eylül 2018
- 926
- 4.226
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.881
Bugun bnde çıkarttımOlsun bana göre herşey ağır tartıda kafamdaki tokaya kadar çıkarırım
aynı ben inan sacım çok uuzn benim kessem kilo fark edermi diye bili düşünüyorum bazenOlsun bana göre herşey ağır tartıda kafamdaki tokaya kadar çıkarırım
Karşı tarafın kaptanı çalışıyor canım akşama belli olur.kaçda sonuçlar belli oluyorrr kaçta
Fark eder tabiaynı ben inan sacım çok uuzn benim kessem kilo fark edermi diye bili düşünüyorum bazen
Olsun bana göre herşey ağır tartıda kafamdaki tokaya kadar çıkarırım
Karşı tarafın kaptanı çalışıyor canım akşama belli olur.
Bnde oğlanı ıyıce emzırıp çıkıyorum tartıyaFark eder tabi
Benimki emmedi sıpa emseydi 200 grmda öyle giderdiBnde oğlanı ıyıce emzırıp çıkıyorum tartıya
akşam kaçta oluyor acaba ben çok sabırsızım galibaKarşı tarafın kaptanı çalışıyor canım akşama belli olur.
Olsun yarışma varkız sende alemsin
Net kesinBenimki emmedi sıpa emseydi 200 grmda öyle giderdi
Bilmiyorum canım geçen hafta 19/20 falandı öğrendik galibaakşam kaçta oluyor acaba ben çok sabırsızım galiba
gaza gelir keserim yeminle kocamda beni vururFark eder tabi
gaza gelir keserim yeminle kocamda beni vurur
Eksin guzel canim tebrikler
Ooo guzel eksin canim tebriklerGeçen hafta 74 85
Bu hafta 73 15
kaçda sonuçlar belli oluyorrr kaçta
Keske sevilayi alsaydim pisman oldum ama gec oldu gelir sandimOlsun yarışma vartabi sen bu hafta yarışta değilsin
Tahrikler canımGunaydin
Gecen h. 71.6
Bugun 70.9cok mutlu oldum ya ...bana iyi geldi.regl durumu olmasa200 300 gr daha giderdi ama
Eki Görüntüle 3081669 Fark -700
Günaydın canım eksin guzel tebriklerGunaydin
Gecen h. 71.6
Bugun 70.9cok mutlu oldum ya ...bana iyi geldi.regl durumu olmasa200 300 gr daha giderdi ama
Eki Görüntüle 3081669 Fark -700