- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.841
Enaz 1bucuk yada 1.900Bnden kaç beklıyorsun
Peki ya bnPisman olmadim canim
Menulerin ve azminle bence hedefine ulasicaksin
Kiz sen tartildin yaPeki ya bnbitterin
tesekkür ederim inşalalh hep beraberce ulaşalım hedeflere bugun biraz halsizim bebenin hastalanmaısı eşimin olmaması vs beni biraz yıprattı ama geçecek inşşah haftasonu dinleneceğimPisman olmadim canim
Menulerin ve azminle bence hedefine ulasicaksin
Geçmiş olsun inşallah canımtesekkür ederim inşalalh hep beraberce ulaşalım hedeflere bugun biraz halsizim bebenin hastalanmaısı eşimin olmaması vs beni biraz yıprattı ama geçecek inşşah haftasonu dinleneceğim
Yani az verdim ya üzüldün mü Bn üzüldümKiz sen tartildin ya
Rabbim şafi isminle sifa versin canimtesekkür ederim inşalalh hep beraberce ulaşalım hedeflere bugun biraz halsizim bebenin hastalanmaısı eşimin olmaması vs beni biraz yıprattı ama geçecek inşşah haftasonu dinleneceğim
tesekkür ederim inşalalh gececek ah bu çocuklar büyüyene kadar bitmiyor hep başka birşey cıkıyor işteGeçmiş olsun inşallah canım
Yapacak bisey yok canim sonucta eksi geldinYani az verdim ya üzüldün mü Bn üzüldüm
Yarışmaya aldığına pişman mısın itiraf etYani az verdim ya üzüldün mü Bn üzüldüm
Buyücek kendi kendine tatile gidicek,evlenmek isticek ceyiz isticek ooo daha duruntesekkür ederim inşalalh gececek ah bu çocuklar büyüyene kadar bitmiyor hep başka birşey cıkıyor işte
EvetYarışmaya aldığına pişman mısın itiraf et
Öyle valla canları sağolsuntesekkür ederim inşalalh gececek ah bu çocuklar büyüyene kadar bitmiyor hep başka birşey cıkıyor işte
amin inşalalh gecicek rabbim herkesin dertlerine çözüm hastalarına şifa versin inşalalhRabbim şafi isminle sifa versin canim
Hepsi gecicek biraz dinlenmek sana iyi gelicektir