- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.481
Nerdesın kaptanellam napıyorsunAfiyet olsun canım
Başım anca gecti yaa simdi ciktik disariya kız gezcem diyorNerdesın kaptanellam napıyorsun
Bnde evde boş boş oturuyorum bı temızlık yaptım duşa gırdım geldımBaşım anca gecti yaa simdi ciktik disariya kız gezcem diyor
Sen napiyosun
Bnmde oğlan okula gitmedi babayla işe yolladım dışarı çıkmaya bahane yokBnde evde boş boş oturuyorum bı temızlık yaptım duşa gırdım geldımohh misss gezın ıste ne güzel
Ahh kuzum ya nıye uyumaz bu kızBnmde oğlan okula gitmedi babayla işe yolladım dışarı çıkmaya bahane yokkızda hiç uyumuyor
Afiyet olsun canımSabah ıkı domates ıkı salatalık peynır zeytın yeşillik
Aksam bır kase mercımek çorbası yoğurtlu salataE Elif_Eylul
Bende boş boş yattımBnde evde boş boş oturuyorum bı temızlık yaptım duşa gırdım geldımohh misss gezın ıste ne güzel
Afiyet olsun canımŞimdide Yeşilçay iiiçiyırumdetoks suyum bıttı 2litre
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Bende boş boş yattım
Sıhatler olsun,cami avlusunda geziyoruz
Afiyet olsun canım
Yaa burda bitane kız var hocanın kızı oyuzden buraya geliyor bahce büyuk bisiklet suruyolarTeşekkür ederimnıye cami avlusu azda bn uyuyayım bari
HaaYaa burda bitane kız var hocanın kızı oyuzden buraya geliyor bahce büyuk bisiklet suruyolar
Afiyet olsun canımBende 11de kahvaltı yaptım,hafif bir kahvaltı,3 gibi bir kupa kahve içtim akşam 17 de ise çorba ,ve az makarna ve ayran ile kapattım bu akşamı inşallah
Afiyet olsun @yazıp elif_eylül etiket yaparsan menün gözden kaçmazBende 11de kahvaltı yaptım,hafif bir kahvaltı,3 gibi bir kupa kahve içtim akşam 17 de ise çorba ,ve az makarna ve ayran ile kapattım bu akşamı inşallah
Cok merak edıyorumKızlar gene geldik zurnanin zırt dedigi yere yarın cuma
Yarın wc sonrası,iç çamaşırınızla
tartilınız...tarınızı saat 12ye kadar fotograflı olarak bildirimlerinizi bekliyorum Cuma tartı sonrası ödül hakkınızı kullanabilirsiniz
Herkese bol eksili bir gün diliyorum
M MissHayaLet
C _CikiLeta
F Frozen01
C Chikolata_gozlum
Aamine
K Klassklasik
B BitterCikilata
M Mavi Menekse
Pandora27
tulay283300
Nurayceco
A aazra
vienna
badem000
karamel Latte
zms rainbow
strawberri
BendeCok merak edıyorum
Bir kişi olmaması etkilemez bide şoyle düsun gelicek olan artiyla gelse yüzdemizi düşürür,qma enazindan 9da bolsekkım kac kilo verdı kım veremedı yariş bu hafta daha hırslıydı kım kazandı gercı bızde bı kişi yok