- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.501
Guncelleme geliyor ondanSpor sayfası tekrar gitmiş abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guncelleme geliyor ondanSpor sayfası tekrar gitmiş abla
Iyı o zaman aynen aynen yüzdeler yüksek bu haftaBir kişi olmaması etkilemez bide şoyle düsun gelicek olan artiyla gelse yüzdemizi düşürür,qma enazindan 9da bolsek
2 3 kisinin yuzdesi yuksek gelicek eminim
hımm bıtmedı güncelleme deGuncelleme geliyor ondan
Eee sohbet ederükYagmur basladi yuruyüş iptal
Artik öyle olcakEee sohbet ederük
Bende yatiyom bacım öyle böyle değil hareket etmekten korkuyom hala ya ses gelirse bacaklarımdan diyeAnooo sorma valaa 1 haftadır yatıyorum o neydi gız
Valla 2 öğün yapıyorum acıkınca yiyorum ama dikkat ediyorum abartmak istemiyorumO zaman yapma canım sen dengeli beslen aralıklı oruçta yapma 3 öğün yap.
Yürüyüş yap bacım bir anda da tamamen bırakma hareketiBende yatiyom bacım öyle böyle değil hareket etmekten korkuyom hala ya ses gelirse bacaklarımdan diye
Kaptanım tartilacam amma regl oldumKızlar gene geldik zurnanin zırt dedigi yere yarın cuma
Yarın wc sonrası,iç çamaşırınızla tartilınız...tartınızı saat 12ye kadar fotograflı olarak bildirimlerinizi bekliyorum
Cuma tartı sonrası ödül hakkınızı kullanabilirsiniz
Herkese bol eksili bir gün diliyorum
M MissHayaLet
@Noisy Girl
@Elisa83
@Ciko_
Aamine
@Elif2441
B BitterCikilata
M Mavi Menekse
Pandora27
@tulay283300
@Nurayceco
A aazra
@vienna
@badem000
@karamel Latte
zms rainbow
@strawberri
Canın sağolsunKaptanım tartilacam amma regl oldum
Bu hafta çok hareket edemedim valla çünkü ses gelince ağrı da hissetmeye başladım zorlamak istemedim malum kızımda dış cikariyo kucaktan inmiyo bişey yapamadımYürüyüş yap bacım bir anda da tamamen bırakma hareketi
Hadi inşallahKızlar gene geldik zurnanin zırt dedigi yere yarın cuma
Yarın wc sonrası,iç çamaşırınızla tartilınız...tartınızı saat 12ye kadar fotograflı olarak bildirimlerinizi bekliyorum
Cuma tartı sonrası ödül hakkınızı kullanabilirsiniz
Herkese bol eksili bir gün diliyorum
M MissHayaLet
@Noisy Girl
@Elisa83
@Ciko_
Aamine
@Elif2441
B BitterCikilata
M Mavi Menekse
Pandora27
@tulay283300
@Nurayceco
A aazra
@vienna
@badem000
@karamel Latte
zms rainbow
@strawberri
Bızde senı merak ettıkHadi inşallah
Allah kolaylık versin inşaallahBu hafta çok hareket edemedim valla çünkü ses gelince ağrı da hissetmeye başladım zorlamak istemedim malum kızımda dış cikariyo kucaktan inmiyo bişey yapamadım
Eferim sağaBir sehriye corbası yapmısım aceleyle yaptım cıktım sehriye pilavından hallice
Afiyet olsun canımSabah
kiymali yumurta
1 simitin yarisi
2 kucuk kurabiye
Oglen
1 salatalik
2 ymk kasigi caacik vardi onu yedim
Âkşam yemegim (7 ye dogru yenir buyuk ihtimalle )
Az bulgur pilavi
Yogurt
Salata
Henuz 1 lt su ictim. E Elif_Eylul
SPOR
20 DK gobek icin karisik yaptim
3 bin adim