- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #67.661
Daha cok eerkn degılmı yaUyusam keşke uyumuyorum ki kahvaltı hazırla çocuklara kahvaltı hazırla şimdi oturdum kahvaltı yapmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha cok eerkn degılmı yaUyusam keşke uyumuyorum ki kahvaltı hazırla çocuklara kahvaltı hazırla şimdi oturdum kahvaltı yapmaya
Napcan cocuklarla öyle oluyorUyusam keşke uyumuyorum ki kahvaltı hazırla çocuklara kahvaltı hazırla şimdi oturdum kahvaltı yapmaya
Kahvaltiyami erken biz erkenciyizDaha cok eerkn degılmı ya
Çok yorma kendiniBende 20000 atınca gitti
GünaydınGünaydın
Günaydın canımGünaydın
Uzanırken uyuya kalmışım
Eline sağlık canım
Menu kontrolu cuma C.m.t pazar P.z.t Salı Ç.r.b P.r.b @Elif2441 @karamel Latte B BitterCikilata badem000 Aamine @aazra @tulay283300 @vienna @strawberri M Mavi Menekse @Pandora27 @Elisa83 @Ciko_
Günaydın kuzumGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Günaydın tatlımGünaydın kizlarrr
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canım
Eline sağlık canım
Günaydın kuzum
Günaydın tatlım
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın canım Geldim gidiyorum çocukları uyandırıp okula hazırlıyacam
Günaydın kuzumGünaydın günaydın
Maşallah ben kahvaltı yapcam şimdi45dk leslie 5bin adim bitti simdi kahvaltı time
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar
Yemekte pisti düdüklünün buharida yakti kolumu kıpkırmızı lelele sakine niye gittin tütune
Afiyet olsun canım bol bol ödem atsınBimde 20₺ aldım yarın yicem
Kabuklarını da suyuma atım kaynatanıyorum ama tadı geçerAfiyet olsun canım bol bol ödem atsın
Gecen sene ben öyle yapıyorum kabuklari daha guzel ödem atiyorKabuklarını da suyuma atım kaynatanıyorum ama tadı geçer
Aayy canım acıdı gecmıs olsunYemekte pisti düdüklünün buharida yakti kolumu kıpkırmızı lelele sakine niye gittin tütune
Bu pahalılıkta ...neden yaaaAntalya gazipaşa da tonlarca domates salatalık patlicanlari dökmüşler pislikler araziye