- 25 Ağustos 2019
- 61.425
- 115.348
- 698
- 31
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #6.721
Evett evettt bende düşünemedim ben o ay bide diyet yapıyordum tüpe gidicem diyeYani hamile veya hamile kalma cabasinda olanlara gore degil dukan birasi icinde yesil cay limon var madensuyu bisey yapmaz ama yesil cay sakincali
Aynen abla dolap şuruplarla doluGecmis olsun canim yaa valla bir atlatamiyolar gotur biran önce
Günaydın canım. Nasıl oldun?Günaydın kızlar
Bu öyle bir illetki cocuklari birakmiyorAynen abla dolap şuruplarla dolu
Çok gecmiş olsun çocuklar hasta oldumu bizde hasta oluruzz ben halimi düşünemiyorumAynen abla dolap şuruplarla dolu
Gözleri
Evet abla ya valla daha tam atlatamamislardi bile yine yakalandılarBu öyle bir illetki cocuklari birakmiyor
Uyuduğmuzmu var 6 da kalktıkbak kafayyı yemişim uykusuzluktan
Buranın adresi de belliBeni biliyorsunuz artık nerdeyim adresim bellibugün erkem bitdi işimiz geldim temizliğe girişcem yine size bakayım dedim.
Sağol canım aynen öyle onlar öksürdükce canımdan can gidiyorÇok gecmiş olsun çocuklar hasta oldumu bizde hasta oluruzz ben halimi düşünemiyorum
Günaydın kuzikamGünaydın
Günaydın ikizimsuyumGünaydın kızlar
Hayırdır kuzumGünaydın kaptanımsabah erkenden uyandım da nasıl uyandım zil çaldı kaç kere saat 08 de gözümü açamadım sonra telefon zir zir kalkıp kapıya baktım kardeşim gelmiş, giremedim buraya, hastaneye giderim belki birazdan
Kuzum eşim Trabzonlu ben de SamsunluyumOooo epeydeee yakın eşindemi trabzonlune güzel olur denk gelmesi
Yaaa geçmiyor bu hastalıklar şimdi bahar kapıda bi de alerjileri azacakKizim nasıl öksürüyor grip olmuştu zaten boğazı dolu dolu öksürüyor dedim bi götüreyim ilerlemeden
Çok şükür kuzum turp gibiyimGünaydın canım. Nasıl oldun?
Kuzu geçmiş olsun bizim de durum aynı hepsinin burnu akıyor ufak olan zor nefes alıyor,Evet abla ya valla daha tam atlatamamislardi bile yine yakalandılar
Kız bizle takılmaya başladından beri alıyorsun fark etdinmi?Günaaayyydddıınnnnsanırim bundan sonra başlıyorum almaya 1 kilo daha almışım
Heee bak git sonra gene gel bakBeni biliyorsunuz artık nerdeyim adresim bellibugün erkem bitdi işimiz geldim temizliğe girişcem yine size bakayım dedim.
Aksamda oyle yaptiya deli
Ana olmak boyle işteeSağol canım aynen öyle onlar öksürdükce canımdan can gidiyor
Evett kuzum amin inşaallahhhHamilemisin canım? Sağ selamet sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Genede epey karadenizlisinizGünaydın kuzikam
Günaydın ikizimsuyum
Hayırdır kuzum
Kuzum eşim Trabzonlu ben de SamsunluyumDünya küçük
Yaaa geçmiyor bu hastalıklar şimdi bahar kapıda bi de alerjileri azacak
Çok şükür kuzum turp gibiyim
Kaç olduBreeeeee pro sayısı yukseldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?