- 25 Ağustos 2019
- 61.128
- 114.110
- 698
- 30
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #6.741
Sizin yüzünüzdeennnKız bizle takılmaya başladından beri alıyorsun fark etdinmi?ben etdimde
Yaaa profilde paylasmista dantelli don almis ama kargo il il geziyormus gelememisNe donuyaaa
HunisindenIyiyimm bendee aynıı
Enerjin nerden geleyy de helee
Günaydın ikizimsuyumGünaydın kuzikam
Günaydın ikizimsuyum
Hayırdır kuzum
Kuzum eşim Trabzonlu ben de SamsunluyumDünya küçük
Yaaa geçmiyor bu hastalıklar şimdi bahar kapıda bi de alerjileri azacak
Çok şükür kuzum turp gibiyim
Sağol ablacım aynen burunları hep tıkalıKuzu geçmiş olsun bizim de durum aynı hepsinin burnu akıyor ufak olan zor nefes alıyor,
Neden acaba hiç anlamış değilimHeee bak git sonra gene gel bak
Aksamda oyle yaptiya deli
30kisi oldukKaç olduilginç meraklılar çok galiba
Gebelikte şeker çok etkiliyor insanı ya diyetisyene gittin mi canım benim de öyleydi son 3,5 ay diyetisyenle geçti.Sizin yüzünüzdeennn
Hahaha ama güzel ya proluk kim girdi kim çıktı görüyon bideKaç olduilginç meraklılar çok galiba
Hahaha ama güzel ya proluk kim girdi kim çıktı görüyon bide
Hiç gitmedim eşim bu konuda diyetler cok bilgilidirr esime uydum ama buara kaçamak ettim bide hep acıkmaya başladım acıktımmı bayılacak gibi oluyorumm bu hafta bol bol sebze tüketeyim daha gene aynı şekilde dikkat etmeye çalışayım ben 5 aya kadar hiç kilo almadım şu zaman bi almaya başladım sanırım daha çabuk alıyormuşuzGebelikte şeker çok etkiliyor insanı ya diyetisyene gittin mi canım benim de öyleydi son 3,5 ay diyetisyenle geçti.
Gunaydin prolugun hayırlı olsun canim
Olsun 5aya kadar almamakta buyuk mucizeHiç gitmedim eşim bu konuda diyetler cok bilgilidirr esime uydum ama buara kaçamak ettim bide hep acıkmaya başladım acıktımmı bayılacak gibi oluyorumm bu hafta bol bol sebze tüketeyim daha gene aynı şekilde dikkat etmeye çalışayım ben 5 aya kadar hiç kilo almadım şu zaman bi almaya başladım sanırım daha çabuk alıyormuşuz
Günaydın canım sagolGunaydin prolugun hayırlı olsun canim
Ya PTT kargo çok sorunlu yaYaaa profilde paylasmista dantelli don almis ama kargo il il geziyormus gelememis
Dimiii iyi oldu böylede ondan bugüne kadar alırsam epey olmuştum kesin 10 kilo cokta çabuk kilo alan birinsanımdırr herkes şoktaOlsun 5aya kadar almamakta buyuk mucize
1ay kaldi benim nilufer ptt sehir icinde gelmedi düsünYa PTT kargo çok sorunlu ya
Hahaha önceden daha hızlıydı yaa ptt noldu buna şaşırdım ben hala yolda garibimm donlarımYa PTT kargo çok sorunlu ya
Allah kavuştursun kuzuHahaha önceden daha hızlıydı yaa ptt noldu buna şaşırdım ben hala yolda garibimm donlarım
Aynen canım öz aynı şehir değişti sadeceGenede epey karadenizlisiniz
Benimde eşim adapazarılı ben rize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?