- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #6.701
Hosgeldin tatlımGünaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin tatlımGünaydın kızlar
Abooo hayret bak yine bekle diyir
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın kuzumGünaydın kızlar
Eşimin köyü rizenin dibinde 10 dk bile değil arabayla rize merkeze birgün denk geliriz belkimOooo aramızda 1 saat varr
Günaydın kaptanım sabah erkenden uyandım da nasıl uyandım zil çaldı kaç kere saat 08 de gözümü açamadım sonra telefon zir zir kalkıp kapıya baktım kardeşim gelmiş, giremedim buraya, hastaneye giderim belki birazdan
Cıkkkk17 sayfadan selamlar. Siz gizli gizli yazmıyonuz dimi o tarafta
Yaaa içme iştee belki ondan sebep düşüğüm oluyordu bilemeyizz yeşilçay var çünkü iki poşet koyuyosun içine 15 gün içiyosun hergün yenisini yapıp 1 litre ben mümkün değil kalacağımı düşünmezdim yumurtalarım bi çatlar bi catlamazdı çatlardı döllenmezdiii bide biz bile inanamadık yaniiiBakim tatlım ben
Teşekkür ederim
Birde çok canin çikolata çekiyorsa
Hazır bal Fındık ve ham kakaodan yapılmış sürmelik çikolatalar var onlardan alabilirsin
Şifa olsun
Oooo epeydeee yakın eşindemi trabzonlune güzel olur denk gelmesiEşimin köyü rizenin dibinde 10 dk bile değil arabayla rize merkeze birgün denk geliriz belkim
Hosgeldin tatlım
Günaydın canım
GünaydınlarGünaydın kuzum
O malt içeceği kuzumDukan birasi nasıl birsey tatlım
Şu emziren anneler içiyor Tatlı gibi rengi sari
Günaydın canım hayirdir biseymi olduGünaydın kaptanım sabah erkenden uyandım da nasıl uyandım zil çaldı kaç kere saat 08 de gözümü açamadım sonra telefon zir zir kalkıp kapıya baktım kardeşim gelmiş, giremedim buraya, hastaneye giderim belki birazdan
Uyuduğmuzmu var 6 da kalktık bak kafayyı yemişim uykusuzluktanKizlar uyanin haydiiiii
Yani hamile veya hamile kalma cabasinda olanlara gore degil dukan birasi icinde yesil cay limon var madensuyu bisey yapmaz ama yesil cay sakincaliYaaa içme iştee belki ondan sebep düşüğüm oluyordu bilemeyizz yeşilçay var çünkü iki poşet koyuyosun içine 15 gün içiyosun hergün yenisini yapıp 1 litre ben mümkün değil kalacağımı düşünmezdim yumurtalarım bi çatlar bi catlamazdı çatlardı döllenmezdiii bide biz bile inanamadık yaniii
Buarada kuzum şekerim varr ilkkez yedim öyle de canım istese bihter çikolatayı yiyorum dün bi görünce halleyi canımçekti eşime sordum kopar ye dedi yeme dese yemicem hamileyken çıktı daha doğrusu şekerim
Kizim nasıl öksürüyor grip olmuştu zaten boğazı dolu dolu öksürüyor dedim bi götüreyim ilerlemedenGünaydın canım hayirdir biseymi oldu
Bursa
Günaydın canım
Sagol kuzum
Yok canım ne yazmasi17 sayfadan selamlar. Siz gizli gizli yazmıyonuz dimi o tarafta
Gecmis olsun canim yaa valla bir atlatamiyolar gotur biran önceKizim nasıl öksürüyor grip olmuştu zaten boğazı dolu dolu öksürüyor dedim bi götüreyim ilerlemeden
Beni biliyorsunuz artık nerdeyim adresim belli bugün erkem bitdi işimiz geldim temizliğe girişcem yine size bakayım dedim.