Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kaptanım sabah erkenden uyandım da nasıl uyandım zil çaldı kaç kere saat 08 de gözümü açamadım sonra telefon zir zir kalkıp kapıya baktım kardeşim gelmiş, giremedim buraya, hastaneye giderim belki birazdan

Bakim tatlım ben
Teşekkür ederim
Birde çok canin çikolata çekiyorsa
Hazır bal Fındık ve ham kakaodan yapılmış sürmelik çikolatalar var onlardan alabilirsin
Şifa olsun
Yaaa içme iştee belki ondan sebep düşüğüm oluyordu bilemeyizz yeşilçay var çünkü iki poşet koyuyosun içine 15 gün içiyosun hergün yenisini yapıp 1 litre ben mümkün değil kalacağımı düşünmezdim yumurtalarım bi çatlar bi catlamazdı çatlardı döllenmezdiii bide biz bile inanamadık yaniii
Buarada kuzum şekerim varr ilkkez yedim öyle de canım istese bihter çikolatayı yiyorum dün bi görünce halleyi canımçekti eşime sordum kopar ye dedi yeme dese yemicem hamileyken çıktı daha doğrusu şekerim

Günaydın canım hayirdir biseymi oldu

Yani hamile veya hamile kalma cabasinda olanlara gore degil dukan birasi icinde yesil cay limon var madensuyu bisey yapmaz ama yesil cay sakincali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…