- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #6.121
@Li_zigi profillerde kikirdeme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh misBende akşam taZe fasulye tarhana var
Gördüm kızMaalesef
Yabancı değil kız bizim dut
Gelsin geleceği varsa gorecegi de var +400C Chikolata_gozlum bahcedeymis interneti yokmus oyuzden aksama gelicek
Evet veriyorum da bide bana sor su saat oldu kahve bir muz ve bir elma ile duruyorum. Dün aksam da cok hafif yemistim.Hayat şartları
Geçmiş olsun canım güzel kilo vermissin
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Annen balık etli seviyor galiba
Benim 4015 olmuş yata yata ne ara attım anlamadım
Aaa neden aç kaliyosum canimEvet veriyorum da bide bana sor su saat oldu kahve bir muz ve bir elma ile duruyorum. Dün aksam da cok hafif yemistim.
Gittikçe miden küçülür zorlanmassin sonra tatlımEvet veriyorum da bide bana sor su saat oldu kahve bir muz ve bir elma ile duruyorum. Dün aksam da cok hafif yemistim.
Dersten ciktim eve anca gidiyorum. Disarda yesem ya yagli ya kabonlu. Evde brüksel lahanasi var onun hayali ile acimAaa neden aç kaliyosum canim
Seninki gibimiGittikçe miden küçülür zorlanmassin sonra tatlım
Midemizde terbiye oluyor
Oksun ya yedim yedim de ne oldu kiGittikçe miden küçülür zorlanmassin sonra tatlım
Midemizde terbiye oluyor
Anladim canim keske yanina biseyler alsan kuruyemis galetA form ayran meyveDersten ciktim eve anca gidiyorum. Disarda yesem ya yagli ya kabonlu. Evde brüksel lahanasi var onun hayali ile acim
Bide cok gec degil ki daha öglen .Aaa neden aç kaliyosum canim
Ikindi oldu nerdeyseBide cok gec degil ki daha öglen .
Kuruyemis alayim iyi fikir , galeta da vardi aslinda wassa tarzi sabah cocuklari dusunmekten kendim aklima gelmiyorum.Anladim canim keske yanina biseyler alsan kuruyemis galetA form ayran meyve
2 saat fark var aramizdaIkindi oldu nerdeyse
Hee pardon2 saat fark var aramizda
Yaaa canım keşke aç kalmasan sen neredeydin kuzumEvet veriyorum da bide bana sor su saat oldu kahve bir muz ve bir elma ile duruyorum. Dün aksam da cok hafif yemistim.
Hangi ulke ortim2 saat fark var aramizda