Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #6.081
Benim 4600 olduAdım daha 3000bugün çok duygusalim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 4600 olduAdım daha 3000bugün çok duygusalim
![]()
Süper gideyim de bebe uyurken yuruyeyimBenim 4600 oldu![]()
100gramdan bisey olmazKilo bildirimi
Cuma 68.8
Bugun 68.9
Aslinda eksiyim wc ye cikmadim ya![]()
Eksin cok guzel canim
Günaydın canım hayirli olsun inşaAllahGunaydin kizlar sabah tartildim 72 ile basliyorum insallah![]()
Afiyet olsun canım
Hosgeldin canim tartin varmi hani nerdeBurdayim kaptanım![]()
Hayat şartları4tl zam he
Geçmiş olsun canım güzel kilo vermissin
Başlangıcın hayırlı olsun canımGunaydin kizlar sabah tartildim 72 ile basliyorum insallah![]()
Annen balık etli seviyor galibaAnnem eve almaz 65 olsam cok zayiflamissin deyip duruyor![]()
Benim 4015 olmuş yata yata ne ara attım anlamadımAdım daha 3000bugün çok duygusalim
![]()
Seninki yatarken bile çalışan saatse demek kiHayat şartları
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Annen balık etli seviyor galiba
Benim 4015 olmuş yata yata ne ara attım anlamadım![]()
Aynen kuzum valla evi mok götürüyor kalkıp bi iş yapıyorum sonra geri yatıyorumSeninki yatarken bile çalışan saatse demek ki![]()
Şu kıza biri sen 48 kilosun kendine gel desin
Afiyet olsun canım
Sen nasıl uygun görürsen tatlım
Bilmem ki iki saatlik yola bile gidemiyorum bacaklarım ağrıdı otura otura demek ki yaşlandım
Hadi bakalım kişi cumaya ne kadar giderse kâr umarım hedefine ulaşırsın canım
Ah ah dışı seni içi beni yakar
Günaydın bebekler![]()
Hayırlı olsun kuzum
Kız bedduayi duysalar herkesi alırlar
1kere ödüyorsun kuzum.ucretini de losev gibi kurumlara ya da başka yerlere veriliyor
Başlangıcın hayirli olsun canim
100gramdan bisey olmaz
Eksin cok guzel canim
Günaydın canım hayirli olsun inşaAllah
Afiyet olsun canım
Hosgeldin canim tartin varmi hani nerde![]()
Sagolun kizlar,insallah hayirli bir baslangic olur.Hayat şartları
Annen balık etli seviyor galiba
Benim 4015 olmuş yata yata ne ara attım anlamadım![]()
Afiyet olsun canım
Aynen kuzum valla evi mok götürüyor kalkıp bi iş yapıyorum sonra geri yatıyorum![]()
Olur canim sen diyete uy gerisi gelirSagolun kizlar,insallah hayirli bir baslangic olur.
Yok artik ulan ben daha sabahtan beri bisey yemezken sen habire yiyip atiyosun pes
Canim yaparsin bosver sen iyi oldaAynen kuzum valla evi mok götürüyor kalkıp bi iş yapıyorum sonra geri yatıyorum![]()
Dinleniyorum kuzumAfiyet olsun canım
Olsun sen dinlen arada
![]()
Ay ben de abla ya o yüzden gidersem genelde ikindi cağı giderim kim müsait kim değil bilemeyizYok artik ulan ben daha sabahtan beri bisey yemezken sen habire yiyip atiyosun pes
Canim yaparsin bosver sen iyi olda
Pazara ciktim markete gittim,tam yerlestireyim derken aldiklarimi pat kapi filizzzzz evdemisin ortalik bok göturuyor gel valla dedim daha supurge yapmadim ugradim pazardan kahve icmeye dedi arkadas gitti azonce hemen supurdum hic sevmem pis eve gelsinler
![]()
Başlangıcın hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaGunaydin kizlar sabah tartildim 72 ile basliyorum insallah![]()
Afiyet olsun canım
Benim kp dün bi sebze meyve almış sanırsın 10 kişilik aileyiz Allahım balkona koydum bozulmazsinlar diye keşke yakın olsanız da paylasirdikAy ben de abla ya o yüzden gidersem genelde ikindi cağı giderim kim müsait kim değil bilemeyizpazar nasıldı abla
Pazarmi yeşillikler 5tlAy ben de abla ya o yüzden gidersem genelde ikindi cağı giderim kim müsait kim değil bilemeyizpazar nasıldı abla