• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kp dün bi sebze meyve almış sanırsın 10 kişilik aileyiz Allahım balkona koydum bozulmazsinlar diye keşke yakın olsanız da paylasirdik 🙂
Vaayyy en azından eli boş gelmemiş kız ne iyi bişey olmaz balkonda soğuk ya zaten hava 🤗 he ya ne güzel otlanirdik🤤🤤
Pazarmi yeşillikler 5tl
Havuc turp 8
Patlican kabak 25
Domates 10 15 20
Salatalik 12 17
Yine iyi gibi geldi abla domates sevmiyorum ben onu boşver abla salatalikta öyle şu kabak bi düşeydi iyiydi😒
Ulan bugun gelen giden biterse bende ortalik toplucam yemek yapcam yemek yicem:bicak::bicak::bicak:davetiye getirdi simdi arkadas oturdu kalkti
Bugün kabul günün mü abla🤣

Vaayyy en azından eli boş gelmemiş kız ne iyi bişey olmaz balkonda soğuk ya zaten hava 🤗 he ya ne güzel otlanirdik🤤🤤

Yine iyi gibi geldi abla domates sevmiyorum ben onu boşver abla salatalikta öyle şu kabak bi düşeydi iyiydi😒

Bugün kabul günün mü abla🤣
Bende dedim kabak alayim 1kilo dedim sonra bosver😒
Hee sorma bidaha kapi calmasin diye kilitleyim bari

Yok artik ulan ben daha sabahtan beri bisey yemezken sen habire yiyip atiyosun pes😑

Canim yaparsin bosver sen iyi olda🤗
Pazara ciktim markete gittim,tam yerlestireyim derken aldiklarimi pat kapi filizzzzz evdemisin ortalik bok göturuyor gel valla dedim daha supurge yapmadim ugradim pazardan kahve icmeye dedi arkadas gitti azonce hemen supurdum hic sevmem pis eve gelsinler😏

🥲
Ben yemeden duramamki 😍
Önce gözüm şenlenecek sonra karnım doyacak🤣🤣🤣

Bilmiyorum ki canım inşallah zaten bir kilo aldığım şey sadece meyve diğerleri hep yarım bir tek ben yiyorum.
Aynen bende oyle yapiyorum canim
100tl pazar 150tl market tuttu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back