- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #6.161
Birde ona sorAyyy çekilir dert değil kız
Onun için ben hep sosyal olmam lazım
Spor pazar alışverişi market
Arkadaşlar felan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde ona sorAyyy çekilir dert değil kız
Allah seni ne etmeye ya kız özleri birbirine geçmeden güzel oldumu ki tadı afiyet olsunUydurmasyon yaptım bezelyeyi
Pişmiş bezelye vardı
Patatesle havucta buharda pisirdim
Soğan kiyma kavurdum azıcık domates sos
İşte yemek
Oh misssBen simdi parktan geldim corek pisiriyorum
Sana benim ki gibi mi lazım daha ne istiyorsun bizim pazar sosyallesmemiz evi kırklamakBirde ona sor
Onun için ben hep sosyal olmam lazım
Spor pazar alışverişi market
Arkadaşlar felan
Kolay gelsin ablaBen simdi parktan geldim corek pisiriyorum
Hım onu naptimAllah seni ne etmeye ya kız özleri birbirine geçmeden güzel oldumu ki tadı afiyet olsun
Temizlikmi kızSana benim ki gibi mi lazım daha ne istiyorsun bizim pazar sosyallesmemiz evi kırklamak
Ne güzel pratiksin işte canım ilerde bebiş olunca zorluk çekmezsin zira wc ye bile giderken içinden bir usain bold çıkarmak zorunda kaliyorsunHım onu naptim
Azıcık Kaynar su domates salçayı ozlestirdim
Diğerlerini attıktan sonra 1 2 kavurdum hep birlikte
15 dk kısık ateşte pisirdim dagilmadi
Maalesef bebişimTemizlikmi kız
Benim en sevmediğim o yaMaalesef bebişim
Tozdan ibaret temizlik anlayışımKız niye şaşırdın
Benim en sevmediğim o ya
Toz almaktan epridim
Yerlerden kurtulmama ramak kaldı şu en güzel icat olan robot süpürge alacağım
Haftanın 5 günü çalışsın
Sonra hep gezeceğim
Doğurana kadar eve girmem
Kız yat kalk dua et titiz kocan olmasin bekarlen senin gibi düşünüyordum haha evlenince aldım ağzımın payını kocam benden daha iyi temizlik yapiyor hehe napalim benim ki de bundan zevk alıyor mutfak tezgahinda olurda yalnışlıkla bir bardak unuturum ya esimin uykuları kaçarTozdan ibaret temizlik anlayışım
Lavoba banyo parlatmayi severim ama ışıl ışıl olmalı
Geldim yedim biseyler , yarin ceviz fistik vs alacagim yanima .Almanyadayim.Yaaa canım keşke aç kalmasan sen neredeydin kuzum
Almanyadayim.Hangi ulke ortim
Almanya yok yalniz siklarda midem kucüksün ya iyi olur.Türkiye ile arasında 2 saat fark olan ülkeler Hollanda, Belçika, İtalya, İspanya, İngiltere, Danimarka, Finlandiya gibi ülkelerdir.
Hangisi
En güzelini yaparsın hem karnın da doyar enerjinde çoğalırGeldim yedim biseyler , yarin ceviz fistik vs alacagim yanima .Almanyadayim.
Ben sana kolaylık olsun diye ortak diliniz olan Hollandayi yazdımAlmanya yok yalniz siklarda midem kucüksün ya iyi olur.
Vay beKız yat kalk dua et titiz kocan olmasin bekarlen senin gibi düşünüyordum haha evlenince aldım ağzımın payını kocam benden daha iyi temizlik yapiyor hehe napalim benim ki de bundan zevk alıyor mutfak tezgahinda olurda yalnışlıkla bir bardak unuturum ya esimin uykuları kaçar
yok yok ağlamıyorum gözüme toz bezi kaçtıVay be
Benimki boşver diyor
Laf eden olursa gelmesin diyor