- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #6.141
Ben hep açım yalnız tatlımSeninki gibimi
Ara öğünleri sıklaştıracağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hep açım yalnız tatlımSeninki gibimi
Kuzu yanlış anlama ben cidden söyledim .Oksun ya yedim yedim de ne oldu ki
Türkiye ile arasında 2 saat fark olan ülkeler Hollanda, Belçika, İtalya, İspanya, İngiltere, Danimarka, Finlandiya gibi ülkelerdir.2 saat fark var aramizda
Ayakli google mısın mübarekTürkiye ile arasında 2 saat fark olan ülkeler Hollanda, Belçika, İtalya, İspanya, İngiltere, Danimarka, Finlandiya gibi ülkelerdir.
Hangisi
Kız 3 çeşit domates hesabını yap öyle alışveriş yapıyor herşey 1 kilodan fazlaVaayyy en azından eli boş gelmemiş kız ne iyi bişey olmaz balkonda soğuk ya zaten hava he ya ne güzel otlanirdik
Yine iyi gibi geldi abla domates sevmiyorum ben onu boşver abla salatalikta öyle şu kabak bi düşeydi iyiydi
Bugün kabul günün mü abla
BaktimdaAyakli google mısın mübarek
Ben çene sporu yapıyorumBütün kızlar spor yapiyor ellaaam
Bulgur pilaviyla aşk yaşıyorum Patlayana kadar yiyeceğimYoksam geldi bahar ayları gevşer mide bağları moduna mı geçtiniz
Bende severim konuşmayı senin modun düştü ama yazmıyorsun artıkBen çene sporu yapıyorum
Bulgur candır ya ne güzel olur sıcak sıcak yanına bir bardak ayran yemede yanında yatBulgur pilaviyla aşk yaşıyorum Patlayana kadar yiyeceğim
Ihim ihim yazarimdaBende severim konuşmayı senin modun düştü ama yazmıyorsun artık
Eşin işi yok mu ne geziniyor ayak altındaIhim ihim yazarimda
Eş kişisi ilgi istiyor ilgi
Bir ayranimiz olmasadaBulgur candır ya ne güzel olur sıcak sıcak yanına bir bardak ayran yemede yanında yat
İşi benim onunEşin işi yok mu ne geziniyor ayak altında
Ooo harika ben kara kara düşünüyorum ne yesem diyeBir ayranimiz olmasada
Yanina cacık bezelye kondurdum
Ayyy çekilir dert değil kızİşi benim onun
Uydurmasyon yaptım bezelyeyiOoo harika ben kara kara düşünüyorum ne yesem diye