Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet oyun yükledik çok eğlenceli

Teşekkürler canım 500 gr ne yaa çok az beni biliyorsun 1 kilodan fazla veren şimdi gramlar ile verince canım sıkılıyor

Teşekkür ederim
Evet canım bilmem mi biliyorum şu an regl ondan daha ödem gitmemiştir birde her sene daha farklı oluyor canım günden güne kilo vermekte zorlaşıyor. Benim 3. Doğumdan sonra sürekli ödem tutuyor vücut spor ile atılıyor.
Niye öyle baktınız katılamazmıyım ?
Katılırsın seni tanıyabilir miyiz acaba

Afiyet olsun
Evet oyun yükledik çok eğlenceli
Bana söylemediniz öylemi
Tabiki ismim ...
Azerbaycandan katılıyorum . 25 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Afiyet olsun

Bana söylemediniz öylemi

Tabiki ismim ...
Azerbaycandan katılıyorum . 25 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Tanıştığıma memnun oldum canım
Bende Ayşe Bursa'dan evli 3 çocuk(6,3,15ay) annesi 35 yaşında aramızda 10 yaş varhosgeldin

Yaş ilerledikçe zorlaşıyor kilo vermek birde stresli olunca daha da zor oluyor

Tanıştığıma memnun oldum canım
Bende Ayşe Bursa'dan evli 3 çocuk(6,3,15ay) annesi 35 yaşında aramızda 10 yaş varhosgeldin
MaşaAllah sana valla ben tek çocukla yıllarca 80 kilo üzeri yaşadım ne salakmisim

Erik pestil biliyorumda
Erik lavaş ilk duydum
Köylerde yapiyorlar.Erik turşusu yufka gibi.Limonda zayiflatir.Yogurt cok yemek lazim her şryden yiyin kendinizi uzmeyin şişmanim ya da fazla kilolarim var diye.Zayifida beyenmiyorlar.Etli budlu biraz guzel şekil verir.Inşallah Allah sabrinizi sinamasin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…