- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #4.821
2. Ara Öğün
Kefir ve ayva
Kefir ve ayva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sindirim benNasıl çevircen artık midemde
Tebrikler
Tebrikler canım
Eline sağlık canım.
Tebrikler kızlar. Bu hafta birinci belli siz ikinciyi aranızda halledersiniz
Benden habersiz oyunmu yüklediniz
Neyi alıntılamışım acaba abla neyi seviyordun
Afiyet olsun
Geçmiş olsun . Olsun sağlık olsun yarın tartılırsın sıkma canını.
Tebrikler canım
Afiyet olsun ben daha kahvaltı yapacak
Teşekkür ederim tatlımAfiyet olsun ben daha kahvaltı yapacak
Evet oyun yükledik çok eğlenceliTebrikler
Tebrikler canım
Eline sağlık canım.
Tebrikler kızlar. Bu hafta birinci belli siz ikinciyi aranızda halledersiniz
Benden habersiz oyunmu yüklediniz
Neyi alıntılamışım acaba abla neyi seviyordun
Afiyet olsun
Geçmiş olsun . Olsun sağlık olsun yarın tartılırsın sıkma canını.
Tebrikler canım
Afiyet olaun canım
Teşekkür ederim tatlımAfiyet olaun canım
Evet canım bilmem mi biliyorum şu an regl ondan daha ödem gitmemiştir birde her sene daha farklı oluyor canım günden güne kilo vermekte zorlaşıyor. Benim 3. Doğumdan sonra sürekli ödem tutuyor vücut spor ile atılıyor.Teşekkürler canım 500 gr ne yaa çok az beni biliyorsun 1 kilodan fazla veren şimdi gramlar ile verince canım sıkılıyor
Teşekkür ederim
Katılırsın seni tanıyabilir miyiz acabaNiye öyle baktınız katılamazmıyım ?
Katık Yoğurt demek.Erik lavaşı marketlerde turş gibi meyveler zayiflatiyorValla hicbirini anlamadim candi
Tok karnına miBende şöyle tartımı paylaşayım Eki Görüntüle 3009147
Afiyet olsun
Bana söylemediniz öylemiEvet oyun yükledik çok eğlenceli
Tabiki ismim ...Evet canım bilmem mi biliyorum şu an regl ondan daha ödem gitmemiştir birde her sene daha farklı oluyor canım günden güne kilo vermekte zorlaşıyor. Benim 3. Doğumdan sonra sürekli ödem tutuyor vücut spor ile atılıyor.
Katılırsın seni tanıyabilir miyiz acaba
Öyle ölmem füze atTok karnına mi
Tanıştığıma memnun oldum canımAfiyet olsun
Bana söylemediniz öylemi
Tabiki ismim ...
Azerbaycandan katılıyorum . 25 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Fuzelerim haftaici bitti ama adrese teslim olduÖyle ölmem füze at
Yaş ilerledikçe zorlaşıyor kilo vermek birde stresli olunca daha da zor oluyorEvet canım bilmem mi biliyorum şu an regl ondan daha ödem gitmemiştir birde her sene daha farklı oluyor canım günden güne kilo vermekte zorlaşıyor. Benim 3. Doğumdan sonra sürekli ödem tutuyor vücut spor ile atılıyor.
Katılırsın seni tanıyabilir miyiz acaba
Erik pestil biliyorumdaKatık Yoğurt demek.Erik lavaşı marketlerde turş gibi meyveler zayiflatiyor
MaşaAllah sana valla ben tek çocukla yıllarca 80 kilo üzeri yaşadım ne salakmisimTanıştığıma memnun oldum canım
Bende Ayşe Bursa'dan evli 3 çocuk(6,3,15ay) annesi 35 yaşında aramızda 10 yaş varhosgeldin
Köylerde yapiyorlar.Erik turşusu yufka gibi.Limonda zayiflatir.Yogurt cok yemek lazim her şryden yiyin kendinizi uzmeyin şişmanim ya da fazla kilolarim var diye.Zayifida beyenmiyorlar.Etli budlu biraz guzel şekil verir.Inşallah Allah sabrinizi sinamasin.Erik pestil biliyorumda
Erik lavaş ilk duydum