• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2. Ara Öğün
Kefir ve ayva
20220218_125843.jpg

Tebrikler 🤗❤️

Tebrikler canım 😘💋

Eline sağlık canım. 💋
Tebrikler kızlar. Bu hafta birinci belli siz ikinciyi aranızda halledersiniz 😉😂

Benden habersiz oyunmu yüklediniz 😑

Neyi alıntılamışım acaba abla neyi seviyordun 😂😂😂

Afiyet olsun 😘

Geçmiş olsun 😔. Olsun sağlık olsun yarın tartılırsın sıkma canını. 🥰

Tebrikler canım 😘
🤣🤣🤣

Tebrikler 🤗❤️

Tebrikler canım 😘💋

Eline sağlık canım. 💋
Tebrikler kızlar. Bu hafta birinci belli siz ikinciyi aranızda halledersiniz 😉😂

Benden habersiz oyunmu yüklediniz 😑

Neyi alıntılamışım acaba abla neyi seviyordun 😂😂😂

Afiyet olsun 😘

Geçmiş olsun 😔. Olsun sağlık olsun yarın tartılırsın sıkma canını. 🥰

Tebrikler canım 😘
Evet oyun yükledik çok eğlenceli 🤣

Teşekkürler canım 500 gr ne yaa çok az beni biliyorsun 1 kilodan fazla veren şimdi gramlar ile verince canım sıkılıyor 🙁

Teşekkür ederim 🤗
Evet canım bilmem mi biliyorum şu an regl ondan daha ödem gitmemiştir💋 birde her sene daha farklı oluyor canım günden güne kilo vermekte zorlaşıyor. Benim 3. Doğumdan sonra sürekli ödem tutuyor vücut spor ile atılıyor.
Niye öyle baktınız katılamazmıyım ? :KK43::mad:
Katılırsın :KK36: seni tanıyabilir miyiz acaba🧐😚

Afiyet olsun 😘
Evet oyun yükledik çok eğlenceli 🤣
Bana söylemediniz öylemi:cry::KK42:
Evet canım bilmem mi biliyorum şu an regl ondan daha ödem gitmemiştir💋 birde her sene daha farklı oluyor canım günden güne kilo vermekte zorlaşıyor. Benim 3. Doğumdan sonra sürekli ödem tutuyor vücut spor ile atılıyor.

Tabiki ismim ... 😂🤫
Azerbaycandan katılıyorum . 25 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ☺️

Afiyet olsun 😘

Bana söylemediniz öylemi:cry::KK42:

Tabiki ismim ... 😂🤫
Azerbaycandan katılıyorum . 25 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ☺️
Tanıştığıma memnun oldum canım😚
Bende Ayşe Bursa'dan evli 3 çocuk(6,3,15ay) annesi 35 yaşında aramızda 10 yaş var:eek::eek::eek:hosgeldin🤗

Yaş ilerledikçe zorlaşıyor kilo vermek birde stresli olunca daha da zor oluyor 🙁

Tanıştığıma memnun oldum canım😚
Bende Ayşe Bursa'dan evli 3 çocuk(6,3,15ay) annesi 35 yaşında aramızda 10 yaş var:eek::eek::eek:hosgeldin🤗
MaşaAllah sana valla ben tek çocukla yıllarca 80 kilo üzeri yaşadım ne salakmisim 🤦🏼‍♀️

Erik pestil biliyorumda
Erik lavaş ilk duydum 🤔
Köylerde yapiyorlar.Erik turşusu yufka gibi.Limonda zayiflatir.Yogurt cok yemek lazim her şryden yiyin kendinizi uzmeyin şişmanim ya da fazla kilolarim var diye.Zayifida beyenmiyorlar.Etli budlu biraz guzel şekil verir.Inşallah Allah sabrinizi sinamasin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back