- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #4.781
Kaç gün gidiyorsunki kuzuBen önümüzdeki hafta yokum kızlar köye giderim belki ne olur ne olmaz yarı yolda bırakmayı sevmem
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün gidiyorsunki kuzuBen önümüzdeki hafta yokum kızlar köye giderim belki ne olur ne olmaz yarı yolda bırakmayı sevmem
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun sağlık daha önemli ♡Bi alismadim kizlar yaa simdi aklima geldi tartildim 61 e yakin suan ama reglim dun basladi ve kahvaltimi yapip ustune de 1 bardak ihlamur icmis haliminsallah yarin ac tartilip resim atacagim gece kizimda hastaydi , dunde ben rahatsiz ve yorgndm derken aklmdan cikmis
Sagol canimGeçmiş olsun sağlık daha önemli ♡
Gecmis olsun canimBi alismadim kizlar yaa simdi aklima geldi tartildim 61 e yakin suan ama reglim dun basladi ve kahvaltimi yapip ustune de 1 bardak ihlamur icmis haliminsallah yarin ac tartilip resim atacagim gece kizimda hastaydi , dunde ben rahatsiz ve yorgndm derken aklmdan cikmis
Afiyet olsun canım
Beraber olsun tatlımAfiyet olsun canım![]()
Ben daha 1 bardak içtim1litre suyu bitirdim
Birde kıçım kalksa spor yapsam
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canımBi alismadim kizlar yaa simdi aklima geldi tartildim 61 e yakin suan ama reglim dun basladi ve kahvaltimi yapip ustune de 1 bardak ihlamur icmis haliminsallah yarin ac tartilip resim atacagim gece kizimda hastaydi , dunde ben rahatsiz ve yorgndm derken aklmdan cikmis
BebislerdenBen daha kahvaltımı bitiremedim![]()
Teşekkür ederim guzellik beraber olsunBen daha 1 bardak içtim
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım![]()
NedenkiBen daha kahvaltımı bitiremedim![]()
Daha iyim canım çok şükür uyumuşum 12 ye kadar
Evet canım şimdi uyuduBebislerden![]()
Bebe durmuyor sürekli aktif koltuğa oradan da camin önüne çıkıyorNedenki