- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #4.501
İyi geceler canım
Izleyemedim yarın izleyip sövücem spoi vermeyin litfenNapti yine Sedat
Çikolataya rafine şeker kattılar
Git yat önümüzdeki hafta görürsün
Gelecekteyim. Kimse yok tek oturuyom öyleceGeçmişi boşver geleceğimize bak çikommm
Kusura bakmayınBu bizi üzer
Ya ben birşeyler yapmış ola bilirimÇiko tartilmicam diyor ne diyon
Uyumuşsun ne çabuk
Kimse benim yüzümden utanmasın. Ondada beni suçlarlar.Benim çikom bu değil
Onu bu hale getirenler utansın
He tamam yarın sen 2 foto at o zamanSenle biz biriz o yüzden
Yok saldım ben diyet yalan olduBen senin yüzün olurum
Sen beni etiketle menüne
Ben arkasında dururum
Kötü gün diyetsavar dostuyum ben
Kuzum bizi kimse aşağı cekmesin lütfen biz özümüze bakarız kimseye kendimizi kanıtlamak vs zorunda değiliz kim neyi nasıl anlamak istiyorsa anlasın çünkü düşünceler özgürdürÇikolataya rafine şeker kattılarartık sağlıklı değilim
Gelecekteyim. Kimse yok tek oturuyom öylece
Kusura bakmayın
Ya ben birşeyler yapmış ola bilirimaffedin beni
Uyumuşsun ne çabuk
Kimse benim yüzümden utanmasın. Ondada beni suçlarlar.
He tamam yarın sen 2 foto at o zaman
Yok saldım ben diyet yalan oldu
Haklısın canımda etkileniyorum malasef. Toparlanıyorum.Kuzum bizi kimse aşağı cekmesin lütfen biz özümüze bakarız kimseye kendimizi kanıtlamak vs zorunda değiliz kim neyi nasıl anlamak istiyorsa anlasın çünkü düşünceler özgürdürsenin için rahat mı rahat gerisini salla gitsin
Kuzu herkes karşısındakini kendi gibi görüyor bilmem anlatabildim miÇikolataya rafine şeker kattılarartık sağlıklı değilim
Gelecekteyim. Kimse yok tek oturuyom öylece
Kusura bakmayın
Ya ben birşeyler yapmış ola bilirimaffedin beni
Uyumuşsun ne çabuk
Kimse benim yüzümden utanmasın. Ondada beni suçlarlar.
He tamam yarın sen 2 foto at o zaman
Yok saldım ben diyet yalan oldu
Takılma bebişim sen bize takıl kafana da tokadan başka birşey takma cuppa cuppaHaklısın canımda etkileniyorum malasef. Toparlanıyorum.Motivasyonum gitdi ona yanıyorum.
Iki güne geri gelir merak etme tatlımHaklısın canımda etkileniyorum malasef. Toparlanıyorum.Motivasyonum gitdi ona yanıyorum.
Anlata bildin canım. Haklısın.Kuzu herkes karşısındakini kendi gibi görüyor bilmem anlatabildim migereksiz şeylere üzülmek için ve takmak için hayat çok kısa
Takılma bebişim sen bize takıl kafana da tokadan başka birşey takma cuppa cuppa
İnşallah gelirIki güne geri gelir merak etme tatlımDeğmez canım inan bu hayatta kimse kendi canından kiymetli değil. Sen üzülmüşsün inan umurlarında değil ☺ Vicdanın rahatsa gerisi teferruat
Aynanın karşına geç ve aynen şöyle şöyle sen çikosun kendine gel aptal de firdevs yöreoğlu gibi tut omuzlarını iki yana salla bir iki tane de şaplak at kendine gelirsinAnlata bildin canım. Haklısın.
İnşallah gelir
Aynanın karşına geç ve aynen şöyle şöyle sen çikosun kendine gel aptal de firdevs yöreoğlu gibi tut omuzlarını iki yana salla bir iki tane de şaplak at kendine gelirsin
Evet bu günlere nasıl geldiğimizi bir biz birde Allah bilirBir çiko kolay yetişmiyor
Aynen öyle ya hakkaten deger mi çiko değer mi be bacımsuEvet bu günlere nasıl geldiğimizi bir biz birde Allah bilir
Çiko hala düşünsün dursun hicbirsey bilmiyorsanAynen öyle ya hakkaten deger mi çiko değer mi be bacımsu
İnşallah canım Allah herkese şifa versin benim kuzuma daYaa hiç duymadım inan ama hiçç korkma canim benim işinin ehli bir doktorla halloluryaşıda küçük kuzunun çabuk iyileşir toplanır
Amin inşallah canımGeçmiş olsun
Rabbim sağlık versin tatlım
Hiç acı hissetmesin kuzu
Sağol canımGecmis olsun canım doktor ne açıklama yaptı ameliyat için peki.
Sağol ablacımAfiyet olsun canım
Gecmis olsun canim
İyi geceler canımBen de yatayım kızlariyi geceler Allah cümlemize rahatlik versin sabah kuş kadar hafif uyanalım insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?