Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Chikolata_gozlum
Sağlıklı glutensiz laktozsuz rafine şekersiz çikolatam
nerelerdesin
Çikolataya rafine şeker kattılar artık sağlıklı değilim
Git yat önümüzdeki hafta görürsün
Geçmişi boşver geleceğimize bak çikommm
Gelecekteyim. Kimse yok tek oturuyom öylece
Kusura bakmayın
Çiko tartilmicam diyor ne diyon
Ya ben birşeyler yapmış ola bilirim affedin beni
C Chikolata_gozlum
boşver geçmişi gel şuraya
uykumuz gelmeden iki laf edelim
Uyumuşsun ne çabuk
Benim çikom bu değil
Onu bu hale getirenler utansın
Kimse benim yüzümden utanmasın. Ondada beni suçlarlar.

Senle biz biriz o yüzden
He tamam yarın sen 2 foto at o zaman
Ben senin yüzün olurum
Sen beni etiketle menüne
Ben arkasında dururum
Kötü gün diyetsavar dostuyum ben
Yok saldım ben diyet yalan oldu

Kuzum bizi kimse aşağı cekmesin lütfen biz özümüze bakarız kimseye kendimizi kanıtlamak vs zorunda değiliz kim neyi nasıl anlamak istiyorsa anlasın çünkü düşünceler özgürdür senin için rahat mı rahat gerisini salla gitsin

Haklısın canımda etkileniyorum malasef. Toparlanıyorum. Motivasyonum gitdi ona yanıyorum.

Kuzu herkes karşısındakini kendi gibi görüyor bilmem anlatabildim mi gereksiz şeylere üzülmek için ve takmak için hayat çok kısa

Haklısın canımda etkileniyorum malasef. Toparlanıyorum. Motivasyonum gitdi ona yanıyorum.
Iki güne geri gelir merak etme tatlım Değmez canım inan bu hayatta kimse kendi canından kiymetli değil. Sen üzülmüşsün inan umurlarında değil ☺ Vicdanın rahatsa gerisi teferruat

Kuzu herkes karşısındakini kendi gibi görüyor bilmem anlatabildim mi gereksiz şeylere üzülmek için ve takmak için hayat çok kısa
Anlata bildin canım. Haklısın.
Takılma bebişim sen bize takıl kafana da tokadan başka birşey takma cuppa cuppa

Iki güne geri gelir merak etme tatlım Değmez canım inan bu hayatta kimse kendi canından kiymetli değil. Sen üzülmüşsün inan umurlarında değil ☺ Vicdanın rahatsa gerisi teferruat
İnşallah gelir

Aynanın karşına geç ve aynen şöyle şöyle sen çikosun kendine gel aptal de firdevs yöreoğlu gibi tut omuzlarını iki yana salla bir iki tane de şaplak at kendine gelirsin
sen bir çikosun bunu unutma

Yaa hiç duymadım inan ama hiçç korkma canim benim işinin ehli bir doktorla hallolur yaşıda küçük kuzunun çabuk iyileşir toplanır
İnşallah canım Allah herkese şifa versin benim kuzuma da
Geçmiş olsun
Rabbim sağlık versin tatlım
Hiç acı hissetmesin kuzu
Amin inşallah canım
Gecmis olsun canım doktor ne açıklama yaptı ameliyat için peki.
Sağol canım
Doktor aynen anlattığım gibi dedi öyle olması gerekiyormuş 1,5 2 yaş arası dedi olursa biraz hastanede yatması gerekebilir dedi ben hiç hazır değilim o günler gelsin istemiyorum canı yanacak diye çünkü çok zor bişey
Afiyet olsun canım

Gecmis olsun canim
Sağol ablacım
Ben de yatayım kızlar iyi geceler Allah cümlemize rahatlik versin sabah kuş kadar hafif uyanalım insaAllah
İyi geceler canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…