- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #4.461
İnşallah hepimize yapsınBelki sürpriz yapar sana bellimi olur
Eksi gelirsin zaten canım inşallah yaniAfiyet olsun canım
Hakkımız tabi 2 gündür ac uyuyorum 0 şeker ve regl oldum gidip sadece çikoyu koklamakla yetiniyorum ben ki reglken koca kare 1 paket çikoyu gömen insanım yarın büyük 1 eksi bekliyorum kendimden E Elif_Eylul kaptanım eksi gelmezsem dötüme vuran emoji istiyorum
Olsun canım moral bozmak yok zaten 69 sun haftaya verirsin daha önünde bir hafta var yarından sonra tolere edersinAhh sana helal olsun canımBen akşama kadar iyi gitmiştim
Sabah yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek
Sonra 1 tane salatalık 1 kayısı ama akşamkacamagin tillahi oldu yarın 69 çıkarsam sevinicem
Canım ben tam başağım sevincim üzüntüm doruklardadır cok sevdiklerim vefat etti onlar için kaç gün ağladım. Benim en en üzüldüğüm 2 olay sokagimizda şehidimiz vardı onun cenazesinde çok aşırı ağlamıştım sanki abim ölmüş kadarYa benim ağlama şeklim de değişik mesela biri vefat etti sevdiğim biri çok aşırı üzülüyorum ama ağlayamıyorum ama gereksiz yere çok ağlarım giz yaşım hazır geçen oğlumun ameliyati geldi aklıma daha olmadı ama geçen biri anlattı neler olacağını kardeşi olmuş onun da gece gece bi ağladım bi ağladım tuhafım yani
Sağol ikizimAfiyet olsun canım
Sağol tatlımAfiyet olsun kuzum
Ay hadi insaAllah hepimiz eksileri görürüzİnşallah hepimize yapsın
Eksi gelirsin zaten canım inşallah yani
Olsun canım moral bozmak yok zaten 69 sun haftaya verirsin daha önünde bir hafta var yarından sonra tolere edersin
Ay ben izlemiyorum ablam onun için yok belliGideyimde biraz sedata söveyim
Ya bende ağlarım hemen göz yaşım hazırdır ama bazen istesemde ağlayamamCanım ben tam başağım sevincim üzüntüm doruklardadır cok sevdiklerim vefat etti onlar için kaç gün ağladım. Benim en en üzüldüğüm 2 olay sokagimizda şehidimiz vardı onun cenazesinde çok aşırı ağlamıştım sanki abim ölmüş kadarbir de büyük kızım soğuk havale geçirdiği dönem yoğun bakımdayken çok ağlamıştım ben bu yüzden yıpranıyorum ya zaten ah ah gözlerimin etrafı kırıştı ağlamaktan
Oğlun ne ameliyatı olacak kuzum
Yaa hiç duymadım inan ama hiçç korkma canim benim işinin ehli bir doktorla hallolurYa bende ağlarım hemen göz yaşım hazırdır ama bazen istesemde ağlayamam
Oğlum peygamber sünneti mi deniyor başka ismi de var canım normal sünnet gibi değil ameliyat olacak çişini yapması gereken delikten yapamıyor orası kapalı ameliyatla orayı açıp şimdiki yaptığı yeri kapatacaklar içim içimi yiyor aklımdan çıkmıyor
Geçmiş olsunYa bende ağlarım hemen göz yaşım hazırdır ama bazen istesemde ağlayamam
Oğlum peygamber sünneti mi deniyor başka ismi de var canım normal sünnet gibi değil ameliyat olacak çişini yapması gereken delikten yapamıyor orası kapalı ameliyatla orayı açıp şimdiki yaptığı yeri kapatacaklar içim içimi yiyor aklımdan çıkmıyor
Ya bende ağlarım hemen göz yaşım hazırdır ama bazen istesemde ağlayamam
Afiyet olsun canım17.02.2022 Perşembe Yitiksifa 2. Günü
Ara 1
2 bardak siyah cay
Kahvaltı 12.20
Eki Görüntüle 3008821
Ara 2
1 fincan sade türk kahvesi
Ara 3
1 kupa bitki çayı
Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası (2kepce)
9 kaşık bulgur pilavı
1 kase salata
2 kaşık yoğurt
2 lt su
3 fincan siyah cay
1 kupa yeşilçay
E Elif_Eylul
@sardunya1038
Gecmis olsun canimYa bende ağlarım hemen göz yaşım hazırdır ama bazen istesemde ağlayamam
Canaya gitcekti enson cok özlemistiNapti yine Sedat
Nalanda takipte
He bende hepsini bir yerde yiyicen zanetdimYok kiz o ayri o ayri
Ben tartılmicammUmarım tartı yüzümüze gülür
20 sayfa geçmişim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?