Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki sürpriz yapar sana bellimi olur
İnşallah hepimize yapsın
Eksi gelirsin zaten canım inşallah yani
Ahh sana helal olsun canım Ben akşama kadar iyi gitmiştim
Sabah yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek
Sonra 1 tane salatalık 1 kayısı ama akşam kacamagin tillahi oldu yarın 69 çıkarsam sevinicem
Olsun canım moral bozmak yok zaten 69 sun haftaya verirsin daha önünde bir hafta var yarından sonra tolere edersin

Canım ben tam başağım sevincim üzüntüm doruklardadır cok sevdiklerim vefat etti onlar için kaç gün ağladım. Benim en en üzüldüğüm 2 olay sokagimizda şehidimiz vardı onun cenazesinde çok aşırı ağlamıştım sanki abim ölmüş kadar bir de büyük kızım soğuk havale geçirdiği dönem yoğun bakımdayken çok ağlamıştım ben bu yüzden yıpranıyorum ya zaten ah ah gözlerimin etrafı kırıştı ağlamaktan

Oğlun ne ameliyatı olacak kuzum

Ya bende ağlarım hemen göz yaşım hazırdır ama bazen istesemde ağlayamam
Oğlum peygamber sünneti mi deniyor başka ismi de var canım normal sünnet gibi değil ameliyat olacak çişini yapması gereken delikten yapamıyor orası kapalı ameliyatla orayı açıp şimdiki yaptığı yeri kapatacaklar içim içimi yiyor aklımdan çıkmıyor

Yaa hiç duymadım inan ama hiçç korkma canim benim işinin ehli bir doktorla hallolur yaşıda küçük kuzunun çabuk iyileşir toplanır

Geçmiş olsun
Rabbim sağlık versin tatlım
Hiç acı hissetmesin kuzu

Gecmis olsun canım doktor ne açıklama yaptı ameliyat için peki.

Afiyet olsun canım
Gecmis olsun canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…