- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #3.921
Nutella kavanozunda mahsur kalmış olmasın abla@Mevsim_bahar83 nerdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nutella kavanozunda mahsur kalmış olmasın abla@Mevsim_bahar83 nerdesin
Yok yemez benimkisiNutella kavanozunda mahsur kalmış olmasın abla
Çaktırmadan kaşıklamıştır benceYok yemez benimkisi
Dur bakayımAtsana bi daha
nononoÇaktırmadan kaşıklamıştır bence
Harikasın bebeim
Canım senin kilolu bir görüntün yoktur o zaman boyun uzun çünküAhsen555 gerçekten çok zor insanın iradesine sahip olabilmesi seni çok iyi anlıyorum bende zor sahip oluyorum bazen olamıyorum ama mecburuz biraz dikkat etmeye en azından elimizden geleni yapmaya canım. Bekle bekle ye ye hep aynı kilolar gitmiyor en azından cabalayalim bide böyle deneyelim. İdeal kilom 60 benim boyum 1.75 ama inemiyorum veremiyorum su 8-9 kiloyu.
Hayrlısı olsun canım benim doğal yoldan çocuğum olmuyor tedaviye başlarsam olur belkiTamam☹
Anladim canim
Heee valla bende cok severdim bide hareketlerini yapardik arkadaslarla
Günaydın canım
Memnun oldum canim hatirladim seni
Rabbim tekrardan bebegini kucagina almayi nasip etsin vardir bundada bir hayr
Afiyet olsun canım
Bu aksami hafif gecirelim nohut,fasulye,mercimekten uzak duralim ki yarin eksi olsun
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin kuzumHayrlısı olsun canım benim doğal yoldan çocuğum olmuyor tedaviye başlarsam olur belki
Rabbim tez vakitte nasip etsin inşaAllahHayrlısı olsun canım benim doğal yoldan çocuğum olmuyor tedaviye başlarsam olur belki
Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin canımHayrlısı olsun canım benim doğal yoldan çocuğum olmuyor tedaviye başlarsam olur belki
Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah canımHayrlısı olsun canım benim doğal yoldan çocuğum olmuyor tedaviye başlarsam olur belki
Kolay gelsin ablamBen biraz temizlik yapayim gelirim
Evet canım kilolu bı goruntum yok ama göbek yetiyor benim tek başına kilolun hepsi iki g de toplanmışCanım senin kilolu bir görüntün yoktur o zaman boyun uzun çünkü