• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
🙈🙈🙈

Anladım canım ben yeşilçay dışında birşey içmiyorum bağırsak florasi bozma ihtimali var ne yazık ki🥺

Günaydın kuzum 🥰

Hoşgeldin canım aramıza 🥰🥰🥰

Sinameki en tehlikelisi 🥲

6. Günden devam edin canım sonra hep bikrlikte yeni sporlara başlarız 🤗
Ok bunu yaparim cok sürmez. Oh oh yansin yaglar 💥💥

Yeni gelen arkadaşlarımız var kuzum 🥰 onlar da bize katılsın 🤗🤗🤗🤗
Aynen canım katılım olunca insan daha motive oluyor😍
@M_atruska nerdesin ortim, dortim☺️
Dün ne yedim yazayim.

Sabah 10
2 orta boy elma
2 isirik pogaca

Ogle
13.45
Bir kepce nohut
Pirasa yemegi
2 dilim wassa
Bikac cin biber tursusu

Aksam 18.30
Bir kepce nohut
Yine pirasa
Kinoa salatasi
Iki isirik kek
Cayla bikac fistik soslu misir

Su 1.5
Bol bitki cayi

Dün ogleden once ders sonrasinda da cocuklarin dis randevusu vardi . Cok uzun sürdü eve gelince de anca kinoa salatasi yapabildim kendime .
Kuzu fıstık soslu mısır yerine fındık ceviz vs tüketebilirsin hem kalori açısından iyi hem de sağlıklı yağlar var. Kavrulmamış özellikle en iyisi🤤😍 afiyet olsun canım 🌺

Ahsen555 Ahsen555 gerçekten çok zor insanın iradesine sahip olabilmesi seni çok iyi anlıyorum bende zor sahip oluyorum bazen olamıyorum ama mecburuz biraz dikkat etmeye en azından elimizden geleni yapmaya canım. Bekle bekle ye ye hep aynı kilolar gitmiyor en azından cabalayalim bide böyle deneyelim. İdeal kilom 60 benim boyum 1.75 ama inemiyorum veremiyorum su 8-9 kiloyu.

Aynen canım katılım olunca insan daha motive oluyor😍

Kuzu fıstık soslu mısır yerine fındık ceviz vs tüketebilirsin hem kalori açısından iyi hem de sağlıklı yağlar var. Kavrulmamış özellikle en iyisi🤤😍 afiyet olsun canım 🌺
Evet elimin altinda olsun ceviz. 👍

Dün ne yedim yazayim.

Sabah 10
2 orta boy elma
2 isirik pogaca

Ogle
13.45
Bir kepce nohut
Pirasa yemegi
2 dilim wassa
Bikac cin biber tursusu

Aksam 18.30
Bir kepce nohut
Yine pirasa
Kinoa salatasi
Iki isirik kek

Su 1.5
Bol bitki cayi

Dün ogleden once ders sonrasinda da cocuklarin dis randevusu vardi . Cok uzun sürdü eve gelince de anca kinoa salatasi yapabildim kendime .
Afiyet olsun canım 💞
Ok bunu yaparim cok sürmez. Oh oh yansin yaglar 💥💥
Aynen hadi bakalım o yağlar gidecek kaslar gelecek 👍👍👍💪💪💪
Pes etmek yok hanimlar ne olursa olsun buradan ayrilmayalim. Sabah ben de ya bu kadar yogunlukta bosver diyorum , sonra da kendine gel bosvere bosvere nereye kadar, neresinden düzeltsen kardir diyorum.

PES ETMEK YOK 💪💪💪
Evet canım pes etmek yok zor olacak belki ama hep birlikte başaracağız👌👌👌👌💋

Yaz geliyor çok yakın düğünler var şık giyinip gitmem gereken, eşim fit ben yanında göbekli gitmek istemiyorum 😁🙈 zaten şu 1.5 senedir olan göbeğime bakıp bakıp gülüyoruz çünkü hiç alışkın değiliz😁 artık vermem gerek. Tatilde herkes fit ben göbekli olamk istemiyorum mayo ne kadar toplarki. Bikini hayal zaten bu gobekle 😁

Pes etmek yok hanimlar ne olursa olsun buradan ayrilmayalim. Sabah ben de ya bu kadar yogunlukta bosver diyorum , sonra da kendine gel bosvere bosvere nereye kadar, neresinden düzeltsen kardir diyorum.

PES ETMEK YOK 💪💪💪
Bravo canım o düşünceler zaten bizi kontrol etmediği müddetçe herseyi başarabiliriz 🤩

Yaz geliyor çok yakın düğünler var şık giyinip gitmem gereken, eşim fit ben yanında göbekli gitmek istemiyorum 😁🙈 zaten şu 1.5 senedir olan göbeğime bakıp bakıp gülüyoruz çünkü hiç alışkın değiliz😁 artık vermem gerek. Tatilde herkes fit ben göbekli olamk istemiyorum mayo ne kadar toplarki. Bikini hayal zaten bu gobekle 😁
O zaman diyete ve spora iki elle sarıliyoruz😍💋

E Elif_Eylul
Abla arada yazacağım 🤣😍
Az ve öz 🤣🤩
Tamam☹
11:30 da canim daha evden çıkmadık 😍🤩

O zamana kadar sizleri birakamazdim 😆😅
Anladim canim 🥰
Abla ben kuzu kuzu sarkisini cok severdim. Aci biberler sür dilime dudaklarima....😆😆😆
Heee valla bende cok severdim bide hareketlerini yapardik arkadaslarla🤭
Günaydın canım 🤩
Ben 26 yaşındayım çalışmıyorum genel olarak evdeyim 6 ay önce sezeryan doğum yaptim. Çocuğum yok.

Yarın o zaman tartı paylaşmak başlayım bende
Memnun oldum canim hatirladim seni😔
Rabbim tekrardan bebegini kucagina almayi nasip etsin vardir bundada bir hayr🤲
Dün ne yedim yazayim.

Sabah 10
2 orta boy elma
2 isirik pogaca

Ogle
13.45
Bir kepce nohut
Pirasa yemegi
2 dilim wassa
Bikac cin biber tursusu

Aksam 18.30
Bir kepce nohut
Yine pirasa
Kinoa salatasi
Iki isirik kek

Su 1.5
Bol bitki cayi

Afiyet olsun canım 🥰
Bu aksami hafif gecirelim nohut,fasulye,mercimekten uzak duralim ki yarin eksi olsun

Önce ki gün kim atmıştı bilmiyorum instadan bi kadın kilolu bizim gibi yememek için kendine aldığı küçük beden bikiniyi buz dolabına yapıştırıyor ne zaman gidip dolaptan cıssss alsa bikiniyi görüyor aldıklarını yerine koyuyor😂😂😂 sen de öyle yapabilirsin bence🤭

Önce ki gün kim atmıştı bilmiyorum instadan bi kadın kilolu bizim gibi yememek için kendine aldığı küçük beden bikiniyi buz dolabına yapıştırıyor ne zaman gidip dolaptan cıssss alsa bikiniyi görüyor aldıklarını yerine koyuyor😂😂😂 sen de öyle yapabilirsin bence🤭
Kız onu ben attım 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back