- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #3.881
Günaydinnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 26 yaşındayım çalışmıyorum genel olarak evdeyim 6 ay önce sezeryan doğum yaptim. Çocuğum yok.Sagol kuzu,tabiki katilabilirsin seni profillerden taniyorum ama kendini tanitirmisin
Yarin tarti bildirimi yaparmisin menü paylasip spor yapiyoruz
KuzuMüshil etkisi de diyor. Sindirim düzenleyici diye bir cay aldim icinde karahindiba da var
Hoşbuldum Teşekkür ederim
Burada markette satiliyor nasil desem icinde baska bitkiler de var. Yani onayi olan bir cay.Kuzu
Karışmak gibi olmasında her otu içme
Ben sinemaki içmiştim fazla bağırsak çalıştırmisti
Bu nasıl etki eder bilmiyorum
Umarım iyi gelir sana
Bende 27 yaşındayımHoşbuldum Teşekkür ederim
Tamam tatlım o zamanBurada markette satiliyor nasil desem icinde baska bitkiler de var. Yani onayi olan bir cay.
Biz 1. Günden mi baslayacagiz 6.günden mi?sardunya1038
@Li_zigi
C _CikiLeta
K Klassklasik
H a p p y
P -pelin
F Frozen01
C Chikolata_gozlum
M M_atruska
suspushanimcim
P peritaf
E Elif_Eylul kızlar tekrardan paylaşıyorum bugün 6. Gün bu bitince tekrar başka sporlar paylaşacağız bitince beyin fırtınası yaparız hep birlikte
Eki Görüntüle 3008101 Eki Görüntüle 3008102
Bende şehir vermedim tanıdık birilerinin olduğunu düşünüyorum burdaBende 27 yaşındayım
Evliyim
Çocuğum yok
İsim şehir veremiyorum
Çünkü eşim biliyor girdiğimi
Çıkarmı çıkarBende şehir vermedim tanıdık birilerinin olduğunu düşünüyorum burda
Benim de bi tarkan bi de Bruce Lee ninDuvarimda tarkan posterleri bide kartpostallari vardi
Anlaşıldı merkezsardunya1038
@Li_zigi
C _CikiLeta
K Klassklasik
H a p p y
P -pelin
F Frozen01
C Chikolata_gozlum
M M_atruska
suspushanimcim
P peritaf
E Elif_Eylul kızlar tekrardan paylaşıyorum bugün 6. Gün bu bitince tekrar başka sporlar paylaşacağız bitince beyin fırtınası yaparız hep birlikte
Eki Görüntüle 3008101 Eki Görüntüle 3008102
Ah kalbim okulda söylerdik kızlarla ah eski günler
Anladım canım ben yeşilçay dışında birşey içmiyorum bağırsak florasi bozma ihtimali var ne yazık kiMüshil etkisi de diyor. Sindirim düzenleyici diye bir cay aldim icinde karahindiba da var
Günaydın kuzumGünaydinnnnn
Hoşgeldin canım aramızaBen 26 yaşındayım çalışmıyorum genel olarak evdeyim 6 ay önce sezeryan doğum yaptim. Çocuğum yok.
Yarın o zaman tartı paylaşmak başlayım bende
Sinameki en tehlikelisiKuzu
Karışmak gibi olmasında her otu içme
Ben sinemaki içmiştim fazla bağırsak çalıştırmisti
Bu nasıl etki eder bilmiyorum
Umarım iyi gelir sana
6. Günden devam edin canım sonra hep bikrlikte yeni sporlara başlarızBiz 1. Günden mi baslayacagiz 6.günden mi?
Yeni gelen arkadaşlarımız var kuzum onlar da bize katılsınBenim de bi tarkan bi de Bruce Lee nin
Anlaşıldı merkez
Güzel haberler ile gel canımBeğeni yağmurlarıyla aranızda olacağım.
Az ve öz yazımın sonuna geldik
Bende senin gibiydim canım hala biraz öyleyim ama bu topic iyi geldi 30 yıllık hayatımda ilk defa spor yaptım bı yerden başlıyorsun en azından,mükemmel gittiğim soylenemz ama çabalıyorumGünaydın kızlar aslında benimde kilo vermeye çok ihtiyacım var ama aşırı iradesizim bu konuda mesela sabah uyanıyorum bişey hazrılmaak yerine o an be varsa ona gidiyorum