- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #3.941
Amin kızlar hepinizden Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin kaptanellamBen biraz temizlik yapayim gelirim
Kolay gelsin canım ben de evi temizler kahvaltıya geçerim az sonraBende spora kaçar kızlar öpüldünüz
2 yaşında kuzumSeninki ne kadarlık canım
Diş falan olmasın sakın ondan belki huysuzdur.15 aylık kuzum bütün gece uyumadi 5 ten beri ayaktayız
Afiyet olsun canım
Günaydın guzellikler
Benimki emiyor ama hiç uyumuyor gündüz sorun yok gece sıkıntı nedense
Ay valla catladim
Maşallah barekallah benim de hayalim 3 ama 1 den sonra perişanım.Evet canım emiyor yok tatlım 3.
Kuzum buralardayım.etiketledim seni görmedin sanırım.Ortim nerdesin, dün benim yogun gecti, cis cos yemedim gibi ana spor yapamadim.
Menumu yazacagim .
Afiyet olsun kuzumM M_atruska nerdesin ortim, dortim
Dün ne yedim yazayim.
Sabah 10
2 orta boy elma
2 isirik pogaca
Ogle
13.45
Bir kepce nohut
Pirasa yemegi
2 dilim wassa
Bikac cin biber tursusu
Aksam 18.30
Bir kepce nohut
Yine pirasa
Kinoa salatasi
Iki isirik kek
Cayla bikac fistik soslu misir
Su 1.5
Bol bitki cayi
Dün ogleden once ders sonrasinda da cocuklarin dis randevusu vardi . Cok uzun sürdü eve gelince de anca kinoa salatasi yapabildim kendime .
Hoşgeldin canım.Kaç kilosun canım şuan
Evet bende düşündüm.hatta onerdigin şekilde akşam tabağı da yaparımAynen canım katılım olunca insan daha motive oluyor
Kuzu fıstık soslu mısır yerine fındık ceviz vs tüketebilirsin hem kalori açısından iyi hem de sağlıklı yağlar var. Kavrulmamış özellikle en iyisi afiyet olsun canım
Kolay gelsinBende spora kaçar kızlar öpüldünüz
Ne güzel canım bazen insanın modu düşük oluyor ya işte o zaman hazır tabak gibisi yok gercekten2 yaşında kuzum
Diş falan olmasın sakın ondan belki huysuzdur.
Maşallah barekallah benim de hayalim 3 ama 1 den sonra perişanım.
Kuzum buralardayım.etiketledim seni görmedin sanırım.
Afiyet olsun kuzum
Hoşgeldin canım.
Evet bende düşündüm.hatta onerdigin şekilde akşam tabağı da yaparım
Kolay gelsin
Sağol kuzum bebe uytma arası verdim şimdiKolay gelsin canım ben de evi temizler kahvaltıya geçerim az sonra
Evet canım yanlar kabarmış bu akşam yatmadan önce ağrı kesici vereyim ben hep düşünüyordum ama bira erken geldi kızım 18 aylıktı öğrendiğimde2 yaşında kuzum
Diş falan olmasın sakın ondan belki huysuzdur.
Maşallah barekallah benim de hayalim 3 ama 1 den sonra perişanım.
Kuzum buralardayım.etiketledim seni görmedin sanırım.
Afiyet olsun kuzum
Hoşgeldin canım.
Evet bende düşündüm.hatta onerdigin şekilde akşam tabağı da yaparım
Kolay gelsin
Günaydın kuzikam HoşgeldinGünaydın
Günaydın tatlımGünaydın
Cocuklari okula birakrim geldim kahvalti yapiyorum gunaydin canim
Hosgeldin canımCocuklari okula birakrim geldim kahvalti yapiyorum gunaydin canim
Hosbulduk gunaydin canimHosgeldin canım
Benim moddan da öte hem ben hem çocuğa yedir vs ne yediğimi anlamıyorum.bazen ölçüyü kaçırıyorum maalesefNe güzel canım bazen insanın modu düşük oluyor ya işte o zaman hazır tabak gibisi yok gercekten
Olsun kuzum elhamdülillah Rabbim güç veriyor bence bir şekilde. Bende 2.istiyorum ama pcos olduğum için hemen olmuyor maalesef.o yüzden zayıflama şartSağol kuzum bebe uytma arası verdim şimdi
Evet canım yanlar kabarmış bu akşam yatmadan önce ağrı kesici vereyim ben hep düşünüyordum ama bira erken geldi kızım 18 aylıktı öğrendiğimde
Zor oluyor birde hepsi yerinde durmayan çocuklar gün sonu yatağa koşuyorum
Gunaydin tatlımHosbulduk gunaydin canim
Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin gönlüne göre versin inşallah kuzumBenim moddan da öte hem ben hem çocuğa yedir vs ne yediğimi anlamıyorum.bazen ölçüyü kaçırıyorum maalesef
Olsun kuzum elhamdülillah Rabbim güç veriyor bence bir şekilde. Bende 2.istiyorum ama pcos olduğum için hemen olmuyor maalesef.o yüzden zayıflama şart