- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #3.901
Ok bunu yaparim cok sürmez. Oh oh yansin yaglar
Anladım canım ben yeşilçay dışında birşey içmiyorum bağırsak florasi bozma ihtimali var ne yazık ki
Günaydın kuzum
Hoşgeldin canım aramıza
Sinameki en tehlikelisi
6. Günden devam edin canım sonra hep bikrlikte yeni sporlara başlarız
Kaç kilosun canım şuanBende senin gibiydim canım hala biraz öyleyim ama bu topic iyi geldi 30 yıllık hayatımda ilk defa spor yaptımbı yerden başlıyorsun en azından,mükemmel gittiğim soylenemz ama çabalıyorum
Aynen canım katılım olunca insan daha motive oluyorYeni gelen arkadaşlarımız var kuzumonlar da bize katılsın
Kuzu fıstık soslu mısır yerine fındık ceviz vs tüketebilirsin hem kalori açısından iyi hem de sağlıklı yağlar var. Kavrulmamış özellikle en iyisi@M_atruska nerdesin ortim, dortim
Dün ne yedim yazayim.
Sabah 10
2 orta boy elma
2 isirik pogaca
Ogle
13.45
Bir kepce nohut
Pirasa yemegi
2 dilim wassa
Bikac cin biber tursusu
Aksam 18.30
Bir kepce nohut
Yine pirasa
Kinoa salatasi
Iki isirik kek
Cayla bikac fistik soslu misir
Su 1.5
Bol bitki cayi
Dün ogleden once ders sonrasinda da cocuklarin dis randevusu vardi . Cok uzun sürdü eve gelince de anca kinoa salatasi yapabildim kendime .
69 la başladım 67.9 um şuan canimKaç kilosun canım şuan
Evet elimin altinda olsun ceviz.Aynen canım katılım olunca insan daha motive oluyor
Kuzu fıstık soslu mısır yerine fındık ceviz vs tüketebilirsin hem kalori açısından iyi hem de sağlıklı yağlar var. Kavrulmamış özellikle en iyisiafiyet olsun canım
Afiyet olsun canım@M_atruska nerdesin ortim, dortim
Dün ne yedim yazayim.
Sabah 10
2 orta boy elma
2 isirik pogaca
Ogle
13.45
Bir kepce nohut
Pirasa yemegi
2 dilim wassa
Bikac cin biber tursusu
Aksam 18.30
Bir kepce nohut
Yine pirasa
Kinoa salatasi
Iki isirik kek
Su 1.5
Bol bitki cayi
Dün ogleden once ders sonrasinda da cocuklarin dis randevusu vardi . Cok uzun sürdü eve gelince de anca kinoa salatasi yapabildim kendime .
Aynen hadi bakalım o yağlar gidecek kaslar gelecekOk bunu yaparim cok sürmez. Oh oh yansin yaglar
Evet canım pes etmek yok zor olacak belki ama hep birlikte başaracağızPes etmek yok hanimlar ne olursa olsun buradan ayrilmayalim. Sabah ben de ya bu kadar yogunlukta bosver diyorum , sonra da kendine gel bosvere bosvere nereye kadar, neresinden düzeltsen kardir diyorum.
PES ETMEK YOK
Bravo canım o düşünceler zaten bizi kontrol etmediği müddetçe herseyi başarabilirizPes etmek yok hanimlar ne olursa olsun buradan ayrilmayalim. Sabah ben de ya bu kadar yogunlukta bosver diyorum , sonra da kendine gel bosvere bosvere nereye kadar, neresinden düzeltsen kardir diyorum.
PES ETMEK YOK
O zaman diyete ve spora iki elle sarıliyoruzYaz geliyor çok yakın düğünler var şık giyinip gitmem gereken, eşim fit ben yanında göbekli gitmek istemiyorumzaten şu 1.5 senedir olan göbeğime bakıp bakıp gülüyoruz çünkü hiç alışkın değiliz artık vermem gerek. Tatilde herkes fit ben göbekli olamk istemiyorum mayo ne kadar toplarki. Bikini hayal zaten bu gobekle
Tamam☹
Anladim canim11:30 da canim daha evden çıkmadık
O zamana kadar sizleri birakamazdim
Heee valla bende cok severdim bide hareketlerini yapardik arkadaslarlaAbla ben kuzu kuzu sarkisini cok severdim. Aci biberler sür dilime dudaklarima....
Günaydın canımGünaydinnnnn
Memnun oldum canim hatirladim seniBen 26 yaşındayım çalışmıyorum genel olarak evdeyim 6 ay önce sezeryan doğum yaptim. Çocuğum yok.
Yarın o zaman tartı paylaşmak başlayım bende
Afiyet olsun canım@M_atruska nerdesin ortim, dortim
Dün ne yedim yazayim.
Sabah 10
2 orta boy elma
2 isirik pogaca
Ogle
13.45
Bir kepce nohut
Pirasa yemegi
2 dilim wassa
Bikac cin biber tursusu
Aksam 18.30
Bir kepce nohut
Yine pirasa
Kinoa salatasi
Iki isirik kek
Su 1.5
Bol bitki cayi
Önce ki gün kim atmıştı bilmiyorum instadan bi kadın kilolu bizim gibi yememek için kendine aldığı küçük beden bikiniyi buz dolabına yapıştırıyor ne zaman gidip dolaptan cıssss alsa bikiniyi görüyor aldıklarını yerine koyuyorYaz geliyor çok yakın düğünler var şık giyinip gitmem gereken, eşim fit ben yanında göbekli gitmek istemiyorumzaten şu 1.5 senedir olan göbeğime bakıp bakıp gülüyoruz çünkü hiç alışkın değiliz artık vermem gerek. Tatilde herkes fit ben göbekli olamk istemiyorum mayo ne kadar toplarki. Bikini hayal zaten bu gobekle
Kız onu ben attımÖnce ki gün kim atmıştı bilmiyorum instadan bi kadın kilolu bizim gibi yememek için kendine aldığı küçük beden bikiniyi buz dolabına yapıştırıyor ne zaman gidip dolaptan cıssss alsa bikiniyi görüyor aldıklarını yerine koyuyorsen de öyle yapabilirsin bence
Dicektim demeyim dedimKız onu ben attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?