• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar aslında benimde kilo vermeye çok ihtiyacım var ama aşırı iradesizim bu konuda 😔 mesela sabah uyanıyorum bişey hazrılmaak yerine o an be varsa ona gidiyorum
Günaydın canım 🤩
Ben kendime tabak hazilriyorum mesela ne yiceksem büyuk tabaga koyuyorum,misal,domates,salatalık,yumurta,peynir,zeytin gibi ozaman karnimda doyuyor

Günaydın kızlar aslında benimde kilo vermeye çok ihtiyacım var ama aşırı iradesizim bu konuda 😔 mesela sabah uyanıyorum bişey hazrılmaak yerine o an be varsa ona gidiyorum
Günaydın canım fazla kilon yok başarabilir sin napiyoruz bırakıyoruz usengecligi ve kendimize sağlıklı şeyler hazırlayıp yiyoruz az yiyoruz öz yiyoruz😁😁sanki ben matrah biseyim gibi 😂😂 bende aynı kısır döngü deyim canım işte çabalıyoruz kendi çapımızda🥰🥰

Ah kuzum ya ben de öyleydim ama cidden bir yerde artık bıkıyor insan. Geceden ne yiyeceğini planlasan mesela ona göre dolaba hazır koysan ben bazen öyle yapıyorum kahvaltı tabağımı gece hazırlıyor tabağı strecliyorum kışsa masada duruyor yazsa dolaba koyuyorum oldukça pratik denemelisin bence 🤗

Kızlar dayanamadım tartıldım ben çok sevincliyim💃💃💃
😍😍😍😍Süper canım yarın daha da güzel bir eksi seni bekliyor olacak :KK68::KK68::KK68::KK68:
Günaydın hoşgeldin canım. Zayıflamak istiyorsan bazı şeylerden fedakarlık yapmak lazım kuzum öyle oturduğum yerden zayıflayim olmuyor maalesef😐 kendine güzel dengeli,doyurucu tabaklar hazırlamak ile baslayabilirsin bu işe😚
Dün spor yaparken dinledigim şarkılardan biriydi harika:KK76::KK76::KK76::KK76::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::halay::halay::halay::halay::halay:
Platlistemin başındadır her zaman😍

Günaydın canım fazla kilon yok başarabilir sin napiyoruz bırakıyoruz usengecligi ve kendimize sağlıklı şeyler hazırlayıp yiyoruz az yiyoruz öz yiyoruz😁😁sanki ben matrah biseyim gibi 😂😂 bende aynı kısır döngü deyim canım işte çabalıyoruz kendi çapımızda🥰🥰
Senin de çok fazla yok canım bol eksiler inşallah 🥰 verdikçe motive olursun bence bi de şöyle 5 kilo gitse millet zayflamışşsın dese gaza gelirsin

Ah kuzum ya ben de öyleydim ama cidden bir yerde artık bıkıyor insan. Geceden ne yiyeceğini planlasan mesela ona göre dolaba hazır koysan ben bazen öyle yapıyorum kahvaltı tabağımı gece hazırlıyor tabağı strecliyorum kışsa masada duruyor yazsa dolaba koyuyorum oldukça pratik denemelisin bence 🤗
Bencde bu çok mantıklı bunu yapmakla başlayacağım teşekkür ederim 🥰

Oh afiyet olsun canım 🥰 bol eksikler ben de katılsam kuralınız var mı
Sagol kuzu,tabiki katilabilirsin seni profillerden taniyorum ama kendini tanitirmisin🤗
Yarin tarti bildirimi yaparmisin menü paylasip spor yapiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back