- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #3.861
Tebrikler canım yarın daha da eksilirsin insaAllahKızlar dayanamadım tartıldım ben çok sevincliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım yarın daha da eksilirsin insaAllahKızlar dayanamadım tartıldım ben çok sevincliyim
Günaydın canımGünaydın kızlar aslında benimde kilo vermeye çok ihtiyacım var ama aşırı iradesizim bu konuda mesela sabah uyanıyorum bişey hazrılmaak yerine o an be varsa ona gidiyorum
Günaydın canım fazla kilon yok başarabilir sin napiyoruz bırakıyoruz usengecligi ve kendimize sağlıklı şeyler hazırlayıp yiyoruz az yiyoruz öz yiyoruzsanki ben matrah biseyim gibi bende aynı kısır döngü deyim canım işte çabalıyoruz kendi çapımızdaGünaydın kızlar aslında benimde kilo vermeye çok ihtiyacım var ama aşırı iradesizim bu konuda mesela sabah uyanıyorum bişey hazrılmaak yerine o an be varsa ona gidiyorum
Ah kuzum ya ben de öyleydim ama cidden bir yerde artık bıkıyor insan. Geceden ne yiyeceğini planlasan mesela ona göre dolaba hazır koysan ben bazen öyle yapıyorum kahvaltı tabağımı gece hazırlıyor tabağı strecliyorum kışsa masada duruyor yazsa dolaba koyuyorum oldukça pratik denemelisin benceGünaydın kızlar aslında benimde kilo vermeye çok ihtiyacım var ama aşırı iradesizim bu konuda mesela sabah uyanıyorum bişey hazrılmaak yerine o an be varsa ona gidiyorum
İnşallah canımhepberaber insallahTebrikler canım yarın daha da eksilirsin insaAllah
Oh afiyet olsun canım bol eksikler ben de katılsam kuralınız var mıGünaydın canım
Ben kendime tabak hazilriyorum mesela ne yiceksem büyuk tabaga koyuyorum,misal,domates,salatalık,yumurta,peynir,zeytin gibi ozaman karnimda doyuyor
Süper canım yarın daha da güzel bir eksi seni bekliyor olacakKızlar dayanamadım tartıldım ben çok sevincliyim
Günaydın hoşgeldin canım. Zayıflamak istiyorsan bazı şeylerden fedakarlık yapmak lazım kuzum öyle oturduğum yerden zayıflayim olmuyor maalesef kendine güzel dengeli,doyurucu tabaklar hazırlamak ile baslayabilirsin bu işeGünaydın kızlar aslında benimde kilo vermeye çok ihtiyacım var ama aşırı iradesizim bu konuda mesela sabah uyanıyorum bişey hazrılmaak yerine o an be varsa ona gidiyorum
Platlistemin başındadır her zamanDün spor yaparken dinledigim şarkılardan biriydi harika
Senin de çok fazla yok canım bol eksiler inşallah verdikçe motive olursun bence bi de şöyle 5 kilo gitse millet zayflamışşsın dese gaza gelirsinGünaydın canım fazla kilon yok başarabilir sin napiyoruz bırakıyoruz usengecligi ve kendimize sağlıklı şeyler hazırlayıp yiyoruz az yiyoruz öz yiyoruzsanki ben matrah biseyim gibi bende aynı kısır döngü deyim canım işte çabalıyoruz kendi çapımızda
Bencde bu çok mantıklı bunu yapmakla başlayacağım teşekkür ederimAh kuzum ya ben de öyleydim ama cidden bir yerde artık bıkıyor insan. Geceden ne yiyeceğini planlasan mesela ona göre dolaba hazır koysan ben bazen öyle yapıyorum kahvaltı tabağımı gece hazırlıyor tabağı strecliyorum kışsa masada duruyor yazsa dolaba koyuyorum oldukça pratik denemelisin bence
Sagol kuzu,tabiki katilabilirsin seni profillerden taniyorum ama kendini tanitirmisinOh afiyet olsun canım bol eksikler ben de katılsam kuralınız var mı
Ah kalbim okulda söylerdik kızlarla ah eski günler
Ah kalbim okulda söylerdik kızlarla ah eski günler
Rica ederim kuzum insaAllah başarırız beraberBencde bu çok mantıklı bunu yapmakla başlayacağım teşekkür ederim
Müshil etkisi de diyor. Sindirim düzenleyici diye bir cay aldim icinde karahindiba da varİştah açıcı diyor
11:30 da canim daha evden çıkmadıkH a p p y naptin canim guzel haberler ver bize
Abla ben kuzu kuzu sarkisini cok severdim. Aci biberler sür dilime dudaklarima....Duvarimda tarkan posterleri bide kartpostallari vardi