Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim evladını bağıslasin ,cok takma kafani yeterki hasta olma verirsin eminim
Amiin cmm yoo cok takmiyorum saglik herseyn basi
Yuh kız bu saatte ne kuralı

Anladım canım çok geçmiş olsun. Zaten çoğu hastalık kilodan kaynaklı Rabbim tekrarını yaşatmasın şifa versin inşallah
Amiin cnm ama tekrar pkolar basladi umarim regllerimij arasi uzamaz gene ayda 1 regl gormek gibisi yok yasamayan anlayamaz o rahatligi
Cok cok gecmis olsun baban icin canim kendimden biliyorum bak yasimin genclgne ve ilac kullaniyor olmama ragmen belli ediyor tiroit gene de . Onun icin daha zor Allah yardmcisi olsun . Evet tatliya duskunum ama normal siradan insanlardan cok bi yedigim yok baktigimda ekmege bile duskun degilimdir. Insanin cani sklyor boyle olunca da vucut cok duragan
O zaman hareket şart canım ne yiyorsan ona göre de gün içinde bol bol yürüyüş hareket yap.
Vakit imkan dahilinde yapiyorum cnm aynen ama her daim yuruyus hayatmdaydi diyebilirim calistgm donem de dahil buna okdr stres is yukum vardi ustune ama ben gene ayniydim degisik valla bende anlamadim

Yılın ikilisi

Hadi hadi çabuk burdayim ama simdi uyuyabilirim

Bu sefer duydum ama benimki kaşınıyor

Sağol kuzum❤

Dur kız nere gidiyon

Olsun canım sen nasıl vereceğini az çok anlamışsın bizde destek oluruz ne kadar giderse inşallah güzel kilolar vereceksin

Valla ben hic dal gbi zayif bi genc kiz olmadim iste bende arada cok fark yok insanlar evlenip 10 kilo aliyor senesinde diye teselli ediyorm kendmi hizli verilej kilo hizli geri alinir derler hep demek dogruymus . Verebiliyor olman ne buyuk nimet keske verip , dikkat edebilsen. Ama istiyorsunki burdasin istedkten sonra yapamayacak birsey yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…