Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim evladını bağıslasin ,cok takma kafani yeterki hasta olma verirsin eminim

E Elif_Eylul abla hazır herkes varken kuralları konuşalım mı
Yuh kız bu saatte ne kuralı
Dur daha iki lafın ümüğünü sıkacaktık abla

Anladım canım çok geçmiş olsun. Zaten çoğu hastalık kilodan kaynaklı Rabbim tekrarını yaşatmasın şifa versin inşallah

Rabbim bağışlasın kuzunu canım. Olsun az az verirsin hiç canını sıkma yeter ki sen diyetten kopma olur mu destek oluruz sana insaAllah benim anne ve babamda da var tiroid babama teşhis konuldu sigarayı birak dediler ikisi bir araya gelince 6 ayda 80 kilodan 110 kiloya çıktı halen veremiyor kilo seni çok iyi anlıyorum canım

O zaman hareket şart canım ne yiyorsan ona göre de gün içinde bol bol yürüyüş hareket yap.

Ay ne yalan söyleyeyim maasAllah imrendim sana ben evlendigimde 43 kiloydum şimdi 70 yanarım kendime yanarım benim problemim de yeme bozukluğu hızlı kilo verebiliyorum ama aynı hızda geri aliyorum kesinlikle kikomu korumak gibi bir maharetim becerim olmadı

Dedim ya deli, kv ye gidicem diye

Iyi ki yoksa evi ocağı kuruturduk

Korkayirum

Haha burada ki kör hilal kesin
He ben yediklerimi görmem sende dur diyeni duymazsın
Yarın sabah tartı resmini çekerim kızlar hemen paylaşamam ama sabah 8 de doktora gideceğim diş için gelince yüklerim
Geçmiş olsun canım
Tamam canim Allah kolaylık versin benimkide ayın 26sında randevum dolguyu takcak daha
Pazar günüde ayaklardan hacemata gitcem
Geçmiş olsun ablacım
Selamun aleyküm desem
Beni gördüğüne sevinen olur mu acaba
Aleyküm selam canım hoşgeldin tekrar aramıza
Bende geldiimmm
Yeee kismi okey gerisinde napiyoruz
Hoşgeldin canım
Afiyet bal şeker olsun inşaAllah
Bende gidiyorum cümleten hayırlı geceler herkese
İyi geceler canım
Sopayı gören kaçmasın

C _CikiLeta geldin ama ben yatcam sen konus yarin okurum
Anca gelebildim abla daha burdasin ama sonuçta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…