- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
Rabbim evladını bağıslasin ,cok takma kafani yeterki hasta olma verirsin eminimBen dogum yapmadan once nerdeyse 2 ayda 1 regl olurdum. Tiroit teshisi konulup ilaca basladiktan sonra ve yuruyusle destekleynce 1.5 kilo mu ne verebilmstim sonra 4 5ay iyice regl araliklarim azaldi duzene girdi bi 6 ay sonra bebek dusunduk ve o ay hamile kaldim.
Dogumdan sonra asiri zayifladim 49 kiloya kdr emzirdgm surec hep zayiftim 2 sene . Ve ayda 1 regl gordum hayatm biyunca ilk kez cok sukurki hala o sekildem ama kilom yavas yavas hep bunyemin alisik oldugu 60 a geldi iste kizim 5 bucuk yasnda suan .
Uzun yazdim ama diyecegm o ki 1.5 kilo verebldgmde bile vucudumda bircoksey degisti duzeldi . Ama bu bi kisir dongu tiroit az calstgndan kilo vermek zor , kilo vermedkce de pko artiyor vucutta arttikca gobek yaglaniyor . Bu sekilde
Yuh kız bu saatte ne kuralı
Dur daha iki lafın ümüğünü sıkacaktık abla
Anladım canım çok geçmiş olsun. Zaten çoğu hastalık kilodan kaynaklı Rabbim tekrarını yaşatmasın şifa versin inşallahBen dogum yapmadan once nerdeyse 2 ayda 1 regl olurdum. Tiroit teshisi konulup ilaca basladiktan sonra ve yuruyusle destekleynce 1.5 kilo mu ne verebilmstim sonra 4 5ay iyice regl araliklarim azaldi duzene girdi bi 6 ay sonra bebek dusunduk ve o ay hamile kaldim.
Dogumdan sonra asiri zayifladim 49 kiloya kdr emzirdgm surec hep zayiftim 2 sene . Ve ayda 1 regl gordum hayatm biyunca ilk kez cok sukurki hala o sekildem ama kilom yavas yavas hep bunyemin alisik oldugu 60 a geldi iste kizim 5 bucuk yasnda suan .
Uzun yazdim ama diyecegm o ki 1.5 kilo verebldgmde bile vucudumda bircoksey degisti duzeldi . Ama bu bi kisir dongu tiroit az calstgndan kilo vermek zor , kilo vermedkce de pko artiyor vucutta arttikca gobek yaglaniyor . Bu sekilde
Rabbim bağışlasın kuzunu canım. Olsun az az verirsin hiç canını sıkma yeter ki sen diyetten kopma olur mu destek oluruz sana insaAllahBen dogum yapmadan once nerdeyse 2 ayda 1 regl olurdum. Tiroit teshisi konulup ilaca basladiktan sonra ve yuruyusle destekleynce 1.5 kilo mu ne verebilmstim sonra 4 5ay iyice regl araliklarim azaldi duzene girdi bi 6 ay sonra bebek dusunduk ve o ay hamile kaldim.
O zaman hareket şart canım ne yiyorsan ona göre de gün içinde bol bol yürüyüş hareket yap.Olsn cnm uzulme sukur ne zor hallerde olanlar var . Zayiflamam zor pek o hayale giremiyorum ama dedgm gbi almasakta kafii saglkli beslenebilsem , bi yerde dur diyip durabilsem .
Evlenirke 58 kiloydum 10 sene bitecek suan 60
Hamile kaldgmda ise 62 idim hatta gene smdi dha iyi o da yazin cok yuruyus yaptim , gene yapacagm yapiyorum basladim da pazartesi
Benim kurallar bi moka yaramıyor ben seninkileri istiyorumHadi çikar ağzındaki kurallari
Evet rahatlarsın bakSen git kocanin ümüğünü sık gel
Biliyosun benimkinler ağır olurBenim kurallar bi moka yaramıyor ben seninkileri istiyorum
Burda bile yemek yiyosun ya pesOnun daha zamanı var abla intikam soğuk yenen yemek ya
Ay ne yalan söyleyeyim maasAllah imrendim sanaOlsn cnm uzulme sukur ne zor hallerde olanlar var . Zayiflamam zor pek o hayale giremiyorum ama dedgm gbi almasakta kafii saglkli beslenebilsem , bi yerde dur diyip durabilsem .
Evlenirke 58 kiloydum 10 sene bitecek suan 60
Hamile kaldgmda ise 62 idim hatta gene smdi dha iyi o da yazin cok yuruyus yaptim , gene yapacagm yapiyorum basladim da pazartesi
Ahahhaha o kaptırdı kendini yemeğeBurda bile yemek yiyosun ya pes
Hoşgeldin canımHayirli olsun topik
Hoşbuldum nasılsınızHoşgeldin canım
E iyi ya ablaBiliyosun benimkinler ağır olur
Abla intikam yemegi insanı zayıflatırBurda bile yemek yiyosun ya pes
İyiyiz canım sen nasılsınHoşbuldum nasılsınız
He ben yediklerimi görmem sende dur diyeni duymazsınDedim ya deli, kv ye gidicem diye
Iyi ki yoksa evi ocağı kuruturduk
Korkayirum
Haha burada ki kör hilal kesin
Geçmiş olsun canımYarın sabah tartı resmini çekerim kızlar hemen paylaşamam ama sabah 8 de doktora gideceğim diş için gelince yüklerim
Geçmiş olsun ablacımTamam canim Allah kolaylık versin benimkide ayın 26sında randevum dolguyu takcak daha
Pazar günüde ayaklardan hacemata gitcem
Aleyküm selam canım hoşgeldin tekrar aramızaSelamun aleyküm desem
Beni gördüğüne sevinen olur mu acaba
Hoşgeldin canımBende geldiimmm
Yeee kismi okey gerisinde napiyoruz
Afiyet bal şeker olsun inşaAllahBugün son günahımı yazıyorum Allah affetsin
Sabah 10 da
1,5 yumurta 3 zeytin 2 karper peynir 1 havuç Çeyrek tost
Ara öğün 15 te 1 kase cocopops
1 fincan salep
Akşam 6 kaşık pirinç pilavı
2 kepçe kuru fasulye
3 kaşık yoğurt
Kv lerde
1 dilim trilece yedim
1 saat önce de çiğ köfte dürüm
Suyu saymadim
2 tane minik seker
bugünü es geçin az kızım dalga gecmeyin küserim
İyi geceler canımBende gidiyorum cümleten hayırlı geceler herkese
Sopayı gören kaçmasın
Anca gelebildim abla daha burdasin ama sonuçta
Hoş geldin canım ❤Hayirli olsun topik
Iyiyiz büsra sen nasilsinHoşbuldum nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?