Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben dogum yapmadan once nerdeyse 2 ayda 1 regl olurdum. Tiroit teshisi konulup ilaca basladiktan sonra ve yuruyusle destekleynce 1.5 kilo mu ne verebilmstim sonra 4 5ay iyice regl araliklarim azaldi duzene girdi bi 6 ay sonra bebek dusunduk ve o ay hamile kaldim.
Dogumdan sonra asiri zayifladim 49 kiloya kdr emzirdgm surec hep zayiftim 2 sene . Ve ayda 1 regl gordum hayatm biyunca ilk kez cok sukurki hala o sekildem ama kilom yavas yavas hep bunyemin alisik oldugu 60 a geldi iste kizim 5 bucuk yasnda suan .

Uzun yazdim ama diyecegm o ki 1.5 kilo verebldgmde bile vucudumda bircoksey degisti duzeldi . Ama bu bi kisir dongu tiroit az calstgndan kilo vermek zor , kilo vermedkce de pko artiyor vucutta arttikca gobek yaglaniyor . Bu sekilde
Rabbim evladını bağıslasin ,cok takma kafani yeterki hasta olma verirsin eminim🥰

E Elif_Eylul abla hazır herkes varken kuralları konuşalım mı 🤗
Yuh kız bu saatte ne kuralı 🤭🤭
Dur daha iki lafın ümüğünü sıkacaktık abla😒
🤣🤣🤣🤣
Ben dogum yapmadan once nerdeyse 2 ayda 1 regl olurdum. Tiroit teshisi konulup ilaca basladiktan sonra ve yuruyusle destekleynce 1.5 kilo mu ne verebilmstim sonra 4 5ay iyice regl araliklarim azaldi duzene girdi bi 6 ay sonra bebek dusunduk ve o ay hamile kaldim.
Dogumdan sonra asiri zayifladim 49 kiloya kdr emzirdgm surec hep zayiftim 2 sene . Ve ayda 1 regl gordum hayatm biyunca ilk kez cok sukurki hala o sekildem ama kilom yavas yavas hep bunyemin alisik oldugu 60 a geldi iste kizim 5 bucuk yasnda suan .

Uzun yazdim ama diyecegm o ki 1.5 kilo verebldgmde bile vucudumda bircoksey degisti duzeldi . Ama bu bi kisir dongu tiroit az calstgndan kilo vermek zor , kilo vermedkce de pko artiyor vucutta arttikca gobek yaglaniyor . Bu sekilde
Anladım canım çok geçmiş olsun. Zaten çoğu hastalık kilodan kaynaklı Rabbim tekrarını yaşatmasın şifa versin inşallah🤲🏻

Rabbim bağışlasın kuzunu canım. Olsun az az verirsin hiç canını sıkma yeter ki sen diyetten kopma olur mu destek oluruz sana insaAllah 🤲🏻 benim anne ve babamda da var tiroid babama teşhis konuldu sigarayı birak dediler ikisi bir araya gelince 6 ayda 80 kilodan 110 kiloya çıktı halen veremiyor kilo seni çok iyi anlıyorum canım 😔

Olsn cnm uzulme sukur ne zor hallerde olanlar var . Zayiflamam zor pek o hayale giremiyorum ama dedgm gbi almasakta kafii saglkli beslenebilsem , bi yerde dur diyip durabilsem .
Evlenirke 58 kiloydum 10 sene bitecek suan 60
Hamile kaldgmda ise 62 idim hatta gene smdi dha iyi o da yazin cok yuruyus yaptim , gene yapacagm yapiyorum basladim da pazartesi
O zaman hareket şart canım ne yiyorsan ona göre de gün içinde bol bol yürüyüş hareket yap.

Olsn cnm uzulme sukur ne zor hallerde olanlar var . Zayiflamam zor pek o hayale giremiyorum ama dedgm gbi almasakta kafii saglkli beslenebilsem , bi yerde dur diyip durabilsem .
Evlenirke 58 kiloydum 10 sene bitecek suan 60
Hamile kaldgmda ise 62 idim hatta gene smdi dha iyi o da yazin cok yuruyus yaptim , gene yapacagm yapiyorum basladim da pazartesi
Ay ne yalan söyleyeyim maasAllah imrendim sana 🙈 ben evlendigimde 43 kiloydum şimdi 70 yanarım kendime yanarım benim problemim de yeme bozukluğu hızlı kilo verebiliyorum ama aynı hızda geri aliyorum kesinlikle kikomu korumak gibi bir maharetim becerim olmadı 😭

Dedim ya deli, kv ye gidicem diye😂

Iyi ki yoksa evi ocağı kuruturduk😂

Korkayirum:KK17:

Haha burada ki kör hilal kesin😂
He ben yediklerimi görmem sende dur diyeni duymazsın 🤣🤣
Yarın sabah tartı resmini çekerim kızlar hemen paylaşamam ama sabah 8 de doktora gideceğim diş için gelince yüklerim 😉
Geçmiş olsun canım 💕
Tamam canim Allah kolaylık versin benimkide ayın 26sında randevum dolguyu takcak daha😏
Pazar günüde ayaklardan hacemata gitcem
Geçmiş olsun ablacım 💕
Selamun aleyküm desem
Beni gördüğüne sevinen olur mu acaba
:KK25::KK25::KK25:
Aleyküm selam canım hoşgeldin tekrar aramıza 😍
Bende geldiimmm
Yeee kismi okey gerisinde napiyoruz 🤣🤣
Hoşgeldin canım 💕
Bugün son günahımı yazıyorum Allah affetsin🤣

Sabah 10 da
1,5 yumurta 3 zeytin 2 karper peynir 1 havuç Çeyrek tost