Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ben hic dal gbi zayif bi genc kiz olmadim iste bende arada cok fark yok insanlar evlenip 10 kilo aliyor senesinde diye teselli ediyorm kendmi 🤣 hizli verilej kilo hizli geri alinir derler hep demek dogruymus . Verebiliyor olman ne buyuk nimet keske verip , dikkat edebilsen. Ama istiyorsunki burdasin istedkten sonra yapamayacak birsey yok
Evet çok var kilo alan bende evlenmeden önce 58 kiloydum doğumlar emzirme derken 70/75 kilolara kadar çıktım. Ama bundan 3 sene önce 53 kadar düştüm. Ta o sağlık problemim yok çok şükür inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın.
Iyi geceler canim🤩
Kizlar iyi geceler yarin bildirimlerinizi unutmayin kurallari yazalim ilk sayfaya
İyi geceler canım 💋

Hoşbuldum nasılsınız ☺️
Iyiyim canım sen nasılsın 🤗
Yılın fıçıları 🤣🤣🤣🤣
Icimiz dolu turşucuk gerci benimkinde çiğ köfte var😂
Baksana temiz sayfasini bırakıp geldi buraya burdada yemek diyor😐
Abla temiz sayfamdı ama artık değil 😔 ben burayi sevdim❤
😂😂😂😂

Ay buna kahkaha attım bebem uyandi😂😂😂😂
Sus kız ne gülüyon😂
Valla ben hic dal gbi zayif bi genc kiz olmadim iste bende arada cok fark yok insanlar evlenip 10 kilo aliyor senesinde diye teselli ediyorm kendmi 🤣 hizli verilej kilo hizli geri alinir derler hep demek dogruymus . Verebiliyor olman ne buyuk nimet keske verip , dikkat edebilsen. Ama istiyorsunki burdasin istedkten sonra yapamayacak birsey yok
Annem hastaydı onun yaninda kaldım canım aslında kilo almazdım belki ama 1 hafta kaldım orada annem babam kızlarım grip oldular annem yalvardı sende hasta olursan kim bakacak kızım bize yapma diyet diye öyle bi saldım daha da toplayamadim😭
Hee ama burda başına geleceklerini biliyor ya cesaret edemez bence🤪
Aynen çok korkayirum😱🙊🙉🙈
En sonunda olacağı o zaten bu gidişle 🥺🥺🥺🥺🙈
Dua etsin şimdi susuyorum sessizligim asaletimden yoksam ben çok güzel laflar sayardım da önce bi zayiflamam lazım 😂

Iyiyim canım sen nasılsın 🤗

Icimiz dolu turşucuk gerci benimkinde çiğ köfte var😂

Abla temiz sayfamdı ama artık değil 😔 ben burayi sevdim❤

Sus kız ne gülüyon😂

Annem hastaydı onun yaninda kaldım canım aslında kilo almazdım belki ama 1 hafta kaldım orada annem babam kızlarım grip oldular annem yalvardı sende hasta olursan kim bakacak kızım bize yapma diyet diye öyle bi saldım daha da toplayamadim😭

Aynen çok korkayirum😱🙊🙉🙈

Dua etsin şimdi susuyorum sessizligim asaletimden yoksam ben çok güzel laflar sayardım da önce bi zayiflamam lazım 😂
Sen asıl kadınsın canım bozma kendini boşver 🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X