- Konu Sahibi Elif_Eylul
Iyigeceler kizlar tekrar hos buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum günü kutlu olsun minnakin nasılsın canımİyiyim çok şükür sağolun
Kizim dogumgunu olcak koşturuyorum
Kaptan kelimesini aylar oldu duymayaliİnşallah başaracağız bu sefer canım
İyi geceler kaptanım
Amin inşallah, çok teşekkürlerAaa iyki dogmus prenses nice guzel sağlıklı yaslari uzun ömrü olsun
İyi geceler canımIyigeceler kizlar tekrar hos buldum
Teşekkürler canim iyiyim sen nasilsinDoğum günü kutlu olsun minnakin nasılsın canım
İyi geceler canimIyigeceler kizlar tekrar hos buldum
Bundan sonra tek muhteşem kaptanımızsinKaptan kelimesini aylar oldu duymayali
Bende iyim şükür canımTeşekkürler canim iyiyim sen nasilsin
YaaaBundan sonra tek muhteşem kaptanımızsin
Evet çok var kilo alan bende evlenmeden önce 58 kiloydum doğumlar emzirme derken 70/75 kilolara kadar çıktım. Ama bundan 3 sene önce 53 kadar düştüm. Ta o sağlık problemim yok çok şükür inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın.Valla ben hic dal gbi zayif bi genc kiz olmadim iste bende arada cok fark yok insanlar evlenip 10 kilo aliyor senesinde diye teselli ediyorm kendmi hizli verilej kilo hizli geri alinir derler hep demek dogruymus . Verebiliyor olman ne buyuk nimet keske verip , dikkat edebilsen. Ama istiyorsunki burdasin istedkten sonra yapamayacak birsey yok
İyi geceler canımIyi geceler canim
Kizlar iyi geceler yarin bildirimlerinizi unutmayin kurallari yazalim ilk sayfaya
Nice güzel yılları olsun canımİyiyim çok şükür sağolun
SağolasınNice güzel yılları olsun canım
Iyiyim canım sen nasılsınHoşbuldum nasılsınız
Icimiz dolu turşucuk gerci benimkinde çiğ köfte varYılın fıçıları
Abla temiz sayfamdı ama artık değil ben burayi sevdim❤Baksana temiz sayfasini bırakıp geldi buraya burdada yemek diyor
Sus kız ne gülüyon
Ay buna kahkaha attım bebem uyandi
Annem hastaydı onun yaninda kaldım canım aslında kilo almazdım belki ama 1 hafta kaldım orada annem babam kızlarım grip oldular annem yalvardı sende hasta olursan kim bakacak kızım bize yapma diyet diye öyle bi saldım daha da toplayamadimValla ben hic dal gbi zayif bi genc kiz olmadim iste bende arada cok fark yok insanlar evlenip 10 kilo aliyor senesinde diye teselli ediyorm kendmi hizli verilej kilo hizli geri alinir derler hep demek dogruymus . Verebiliyor olman ne buyuk nimet keske verip , dikkat edebilsen. Ama istiyorsunki burdasin istedkten sonra yapamayacak birsey yok
Aynen çok korkayirumHee ama burda başına geleceklerini biliyor ya cesaret edemez bence
Dua etsin şimdi susuyorum sessizligim asaletimden yoksam ben çok güzel laflar sayardım da önce bi zayiflamam lazımEn sonunda olacağı o zaten bu gidişle
Kız ben onu unuttum ya evet kaptan başkan müdür ne diyorsan artık
Yaa iyi ki doğmuş kuzun canım Rabbim hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin ❤İyiyim çok şükür sağolun
Sen asıl kadınsın canım bozma kendini boşverIyiyim canım sen nasılsın
Icimiz dolu turşucuk gerci benimkinde çiğ köfte var
Abla temiz sayfamdı ama artık değil ben burayi sevdim❤
Sus kız ne gülüyon
Annem hastaydı onun yaninda kaldım canım aslında kilo almazdım belki ama 1 hafta kaldım orada annem babam kızlarım grip oldular annem yalvardı sende hasta olursan kim bakacak kızım bize yapma diyet diye öyle bi saldım daha da toplayamadim
Aynen çok korkayirum
Dua etsin şimdi susuyorum sessizligim asaletimden yoksam ben çok güzel laflar sayardım da önce bi zayiflamam lazım
InsaAllah kuzum ❤İnşallah başaracağız bu sefer canım
İyi geceler kaptanım